joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocaleInfracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

BMW-X1-034-655x436Trei șoferi au fost depistați de polițiștii rutieri conducând autovehicule deși nu dețineau permise de conducere ori exercitarea dreptului de a conduce le era suspendată pentru o anumită perioadă.

Este cazul lui Dorel G., de 29 de ani, din Carei, care a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri din localitate, în timp ce conducea un autovehicul, din verificări rezultând că tânărul nu figura în evidențe ca posesor de permis de conducere. Șoferul este anchetat acum pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Alți doi bărbați, din Porumbești și Acâș, au fost surprinși de echipajele rutiere conducând autovehicule deși aveau permisele suspendate. Robert E., de 36 de ani, a fost oprit în trafic marți, în jurul orei 16.00, pe DN 19, în Ciuperceni, iar Ioan Z., de 45 de ani, a fost depistat pe DC 32, în localitatea Dobra, ambii conducători auto fiind cercetați pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea acestui drept.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente