Acasă Locale Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

politie-accident-casa-sfatului-brasovLa data de 23.07.2013, ora 15.00, pe strada  Odoreului, din municipiul Satu Mare, o femeie de 41 ani, din localitatea Seini, județul Maramureș a condus un autoturism marca VW Sharan, înmatriculat în Austria, care nu are drept de circulație în România.

Conducătoarea auto este cercetată sub aspectul săvârșirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România.

În data de 23.07.2013, în jurul orelor 21,15, a fost depistat în trafic S. PETRE- de 28 ani, domiciliat în Tarna Mare, în timp ce a conducea un  moped marca APRILIA, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente