Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni rutiere

Infracțiuni rutiere

accident satu mare politia

La data de 27 ianuarie 2016, orele 10.15, polițiștii rutieri careieni au fost solicitați să intervină, pe raza municipiului Carei, unde a avut loc un accident de circulație, soldat cu pagube materiale.
Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, o femeie în vârstă de 38 de ani, a condus un autoturism, iar pe fondul neadaptării vitezei și a consumului de alcool a pierdut controlului volanului, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu arborii de pe aliniamentul stradal și ulterior cu zidul unui imobil.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legal admisă.

În data de 27 ianuarie 2016, polițiștii din cadrul Secției Rurale Beltiug, au depistat în trafic, pe raza localității Beltiug, un autoturism la volanul căruia se afla Ioan V. în vârstă de 33 de ani. În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că, autoturismul avea aplicate plăcuțe cu număr de circulație provizoriu, iar valabilitatea acestora era expirată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente