Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni și alte activități pe linie rutieră

Infracțiuni și alte activități pe linie rutieră

politia

Polițiștii au acționat pe principalele artere de circulație pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere grave și pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente.

În cadrul acțiunilor desfășurate în 10 februarie 2016 de către polițiști pe raza municipiului și a județului Satu Mare, au fost aplicate 329 contravenții, în valoare de 21.730 lei.

Acționând pe raza localității Beltiug, polițiștii Secției Rurale Beltiug au depistat în trafic un autoturism, la volanul căruia se afla Ovidiu I. în vârstă de 36 de ani din Beltiug.
Cu ocazia controlului efectuat, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judetean Satu Mare , unde i-au fost prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar penal.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pe numele lui Angelo A. de 21 de ani din Satu Mare, care în noaptea de 09/10.02.2016, a condus un autoturism, pe care l-a luat și folosit fără știrea proprietarului, cu toate că nu deținea permis de conducere de nici o categorie.
Pentru aceste fapte, tânărul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente