Acasă Sport Local Înfrângere usturătoare acasa cu Târgoviște

Înfrângere usturătoare acasa cu Târgoviște

oli-tgvMiercuri, Olimpia a primit vizita celor de la Târgoviște în penultima partidă din acest sezon pe teren propriu. A fost un meci plin de evenimente de tot felul, dar cu doar aproximativ 200 de spectatori.

Olimpia a început bine prima repriza, însă oaspeții le-au tăiat elanul prin cele două goluri marcate de Voinea și Popa până la pauză. În cea de-a două repriza au venit două eliminări în tabăra Olimpiei și meciul a fost compromis.

Mureșan are prima ocazie a Olimpiei , însă oaspeții taie elanul sătmărenilor având trei ocazii periculoase. În minutul 30 Cherchez este faultat de Takacs, la limita careului, iar centralul Micloșină Dorian a dictat o lovitură de la 11 metri. Voinea transformă calm pentru 1-0.

Jucătorii Olimpiei continuă să nu se regăsească și în minutul 41 Stoica centrează în careu, mingea este bâlbâită de fundașii sătmăreni iar Popa reia pentru 2 la 0.

Prima repriză începe cu două ocazii are Olimpiei, prima printr-un șut a lui Villand de la 16 metri, iar a doua un șut al lui Sălăgeanu.

În minutul 68 Olimpia reduce din diferență prin Boștină dupa centrarea lui Adriana Sălăgeanu, era 2 la 1.

Boștină trece pe lângă egalare, când șutul său este scos de sub transversal de portarul advers. La doar 4 minute după această fază, fundașul Heil vede la doilea galben și implicit este eliminate.

Nisipeanu, abia intrat pe teren, a înscris pentru 3-1 în minutul 82 cu o reluare simplă din 6 metri, după centrarea aceluiași Stoica. Juniorul Olimpiei Denis Chivari  își pierde capul și vede două galbene în două minute și lasă Olimpia în nouă jucători.

Olimpia a suferit cea mai dureroasă înfrângere din acest sezon.

 

►Olimpia: Băican – Ciul, M. Mureșan, Heil, Iuhas (cpt.) – Villand (55 Faur) – Takacs (61 Selagea), Sălăgeanu, D. Munteanu – Al. Boștină, D. Lukacs (46 Chivari).

Antrenor: Tiberiu Csik

 

►Chindia: Meilă – Martac, Vătăvu, C. Dinu, Pătru (cpt.) – Aug. Voinea (74 Mihai), Neniță (80 Nisipeanu), C. Anton, C. Stoica – Cherchez (65 Ispas), D. Popa. Antrenor: Nicolae Croitoru

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente