Acasă sus Înghesuială de Paște la Urgențe

Înghesuială de Paște la Urgențe

În perioada Sărbătorilor Pascale, începând de vineri (18 aprilie) și până azi (22 aprilie) dimineață, peste 600 de sătmăreni s-au prezentat la UPU, conform evidențelor Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.
Din cele 611 persoane care au necesitat asistență medicală, 122 s-au prezentat cu probleme digestive precum pancreatite, grețuri, vărsături dar și colici biliare, cauzate de abuzurile alimentare și de consumul exagerat de alcool. Totodată, 17 sătmăreni au ajuns la UPU în stare avansată de ebrietate, 16 cu leziuni suferite în urma unor agresiuni și alte 11 persoane după ce au fost victime ale unor accidente rutiere. Alte nouă persoane s-au prezentat la UPU cu înțepături provocate de căpușe și 10 sătmăreni după ce au fost mușcați de câini.
De asemenea, în intervalul 18-22 aprilie la Maternitatea SJU s-au născut 16 copii, dintre care nouă băieți și șapte fetițe.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente