29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleInstanța a decis: Exces de putere în cazul Marcelei Papici

Instanța a decis: Exces de putere în cazul Marcelei Papici

Marcela Papici, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență – SJU Satu Mare, a anunțat pe Facebook că instanța i-a dat dreptate iar organizatorii concursului pentru ocuparea postului de manager al SJU SM, au făcut exces de putere în cazul acesteia.

“Intr-un razboi mare, am castigat un razboi mic! Cel pentru concursul pentru postul de manager al Spitalului Judetean Satu Mare. Azi, la Curtea de Apel Oradea s-a judecat recursul pe fond! Am castigat! Sentinta este definitiva si executorie!


A fost „exces de putere” ! Asa l-a catalogat instanta!
Iti multumesc avocat Minodora Sorian ca ai crezut in mine, in lupta mea, in cauza mea! 12 luni de procese, 6 in total, castigate toate de noi!


Toti cei care si-au pus semnaturile pe hartiile prin care mi-a fost ingradit dreptul de a participa la concurs, vor raspunde! Deciziile instantelor sunt de partea mea!
Asa cum am zis din primul moment: merg pana la capat. Pentru ca, puterea vremelnica, data de o functie, nu da dreptul nimanui sa-i calce pe altii in picioare!
Pentru ca, oriunde ai fi, decident sau angajat (spital, consiliu judetean, DSP, consilii de administratie) nimeni nu te poate obliga sa incalci legea; sa semnezi acte care aduc prejudicii altora!


Acum, actualul manager trebuie „eliberat” din functie! Instanta spune clar ca nu intruneste conditiile obligatorii pentru a ocupa postul de manager. Iar asta se intampla din 2017! De 5 ani! Acesta este un nou capitol asupra carora se vor pronunta organele in drept! Acum un an, mi-au raspuns (cei in masura sa cerceteze – prefectura, comisia de abuzuri) ca asteapta deciziile instantei. Acum le au! Le voi reaminti! In scris! Si nu e despre dansul ci despre cei care l-au pus/numit si au „croit” conditii pe „studiile” dansului!


Actuala conducere a Consiliului Judetean m-a „demis” pe motive de incompatibilitate in dec 2016. Dupa 2 ani, ANI s-a pronuntat doar ca nu ma mai ajuta la nimic! La acel moment eram insarcinata in 7 luni. N-au avut ei nici o treaba cu asta! Lor le trebuia postul! Eu nu raspundeam la comenzi! Interesant se invarte roata!
Acum, Consiliul Judetean trebuie sa organizeze un nou concurs! Sa speram ca, de data aceasta, va fi conform legii! Eu, sunt aici!


Din pacate, nu ma pot bucura cu adevarat! Ceea ce se-ntampla in Ucraina nu ma lasa sa ma bucur! Dar nu puteam sa nu impartasesc cu voi!”, a transmis Marcela Papici pe Facebook.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente