Acasă Locale Stiri Satu Mare Întâlnire cu oamenii de afaceri din Regiunea Piemonte

Întâlnire cu oamenii de afaceri din Regiunea Piemonte

Acqui-Terme-si-Tasnad

Delegația sătmăreană condusă de președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, a participat la Torino la o întâlnire cu oamenii de afaceri din Regiunea Piemonte (Italia).
La întâlnire au mai participat ca membrii ai delegației din România: deputatul Ovidiu Silaghi, vicepreședintele CJ Satu Mare, Mircea Govor, consilierul județean, Daliana Lazăr, primarul orașului Tășnad, Vasile Mitrașca, administratorul public al județului Satu Mare, Nicolae Bura, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Județul Satu Mare”, Nicoleta Lașan, și consilierul pe probleme culturale al președintelului CJ Satu Mare, Felician Pop.
Întâlnirea a fost organizată de către președintele Confimprese Nord-Vest Italia, Carmine Gelli, cu sprijinul reprezentantului Confimprese Italia pentru relația cu România, Costel Buliman. Cu ocazia întâlnirii au fost discutate posibilitățile de a dezvolta relațiile comerciale dintre cele două țări precum și oportunitățile pe care Confimprese le poate oferi întreprinzătorilor din județul Satu Mare interesați să exporte în Italia și nu numai. Președintele Adrian Ștef a subliniat faptul că pentru județul Satu Mare atragerea de noi investitori reprezintă o prioritate și că în acest sens vor fi sprijinite inițiativele care urmăresc dezvoltarea și sprijinirea mediului de afaceri sătmărean.
La invitația delegației italiene lansate în luna februarie 2015, delegația județului Satu Mare prezentă în Regiunea Piemonte din Italia a efectuat o vizită în orașul Acqui Terme. Delegația a fost întâmpinată de către primarul orașului Acqui Terme, Enrico Silvio Bertero, și de către viceprimarul Franca Rosso.
Cu această ocazie au fost efectuate vizite la diferiți agenți economici de pe plan local precum și la baza balneoclimaterică din oraș. În prezența consilierilor locali, primarii orașelor Acqui Terme și Tășnad, Enrico Silvio Bertero și Vasile Mitrașca, au prezentat principalele activități economice și culturale ale orașelor pe care le administrează precum și punctele comune care au determinat înfrățirea celor două localități.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente