Acasă Locale Stiri Satu Mare „Ziua Eroilor Neamului” sărbătorită cu fast la Satu Mare ( foto )

„Ziua Eroilor Neamului” sărbătorită cu fast la Satu Mare ( foto )

ziua-eroilor (8)

În fiecare an, cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului, este marcată și „Ziua Eroilor Neamului” prin manifestări dedicate celor care s-au jertfit pentru țară.

Manifestările au fost organizate azi, 21 mai, în trei locații diferite: în Centrul Nou (la placa de pe Palatul Administrativ), în Cimitirul Eroilor și la Monumentul Ostașului Român.

Cu acest prilej, oficialitățile locale și județene, reprezentanții instituțiilor deconcentrate și veteranii de război au depus coroane și jerbe de flori în amintirea celor căzuți pe câmpurile de bătălie.

Manifestările s-au încheiat cu defilarea gărzii de onoare, în aplauzele participanților.

coroane1 coroane4 coroane6 coroane8 coroane10 coroane12 coroane18 george negrea ziua-eroilor (1) ziua-eroilor (2) ziua-eroilor (3) ziua-eroilor (4) ziua-eroilor (5) ziua-eroilor (6) ziua-eroilor (7) ziua-eroilor (8)

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente