joi, februarie 2, 2023
AcasăDivertismentÎntâlnire emoționantă la Colegiul ”Ioan Slavici” între absolvenții promoției 1982

Întâlnire emoționantă la Colegiul ”Ioan Slavici” între absolvenții promoției 1982

Întâlnire emoționantă la Colegiul Național ”Ioan Slavici” din Satu Mare între absolvenții promoției 1982, clasele: XIIA (chimie industrială), XIIB (electrotehnică), XIID (mecanică).

După 40 de ani de la terminarea liceului, mai mulți absolvenți ai celor trei clase eu revenit în băncile școlii. Reîntâlnirea s-a desfășurat sub semnul emoției, dublat de bucuria regăsirii.

La finalul întâlnirii, conducerea Colegiului Național ”Ioan Slavici” a scrie pe pagina de Facebook un emoționant mesaj însoțit de câteva fotografii.

Cum măsori timpul, cum măsori clipa trăită? Când a trecut ca un fuior amintirea vârstei de aur, ce a rămas din făptura de atunci, cum se scaldă ea astăzi în lumină? Sunt întrebări care nu caută răspunsuri, ci doar exprimă nedumeriri. Și frumusețea nedumeririlor este că provoacă la dialog. Și astfel se produc întâlnirile între oameni. Căci nimic nu stârnește mai tare dorința de revedere ca dorul, amintirea, poate răspândite de o seninătate contemplativă a vârstei, după 40 de ani.

Însetați de retrăirea trecutului, au traversat culoarele unde, poate, au zărit prima dragoste sau au trăit prima emoție adolescentină, absolvenții promoției 1982-2022, clasele: XIIA (chimie industrială), XIIB (electrotehnică), XIID (mecanică). Ochii tuturor s-au luminat de o bucurie răsfrântă în marginea pleoapelor”, este mesajul transmis de conducerea Colegiului Național ”Ioan Slavici” pe pagina de Facebook.

Sursa Foto: Facebook Colegiul Național ”Ioan Slavici”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente