29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăDivertismentProgram variat, pe placul tuturor, în noua stagiune a Filarmonicii

Program variat, pe placul tuturor, în noua stagiune a Filarmonicii

Ieri, 13 septembrie 2022, conducerea Filarmonicii ”Dinu Lipatti” a susținut o conferință de presă în care a prezentat stagiunea 2022-2023, care va avea un program variat, colorat, pe gustul tuturor.

Filarmonica va aborda în această stagiune diferite genuri muzicale de la concerte simfonice și camerale la concerte vocal-simfonice, muzică de film, seară de operă și operetă, poată și o suită de balet.

“Veți avea posibilitatea de a cunoaște atât lumea muzicii baroce, a clasicii, cât și muzica romantică, modernă și contemporană. Și în acest an am invitat artiști de renume, soliști și dirijori valoroși”, transmite conducerea Filarmonicii.

Din 29 septembrie începe Festivalul Internațional „Zilele Muzicale Sătmărene” ediția a 45-a. Timp de 4 săptămâni iubitorii de muzică vor se vor bucura de artiști de renume ai muzicii clasice din țară și din spațiul european.

Nici în această stagiune nu au fost uitați copiii, pentru ei fiind pregătite două povești muzicale: Petrică și lupul de Serghei Prokofiev și Muzicanții din Bremen. La aceste concerte copii vor avea ocazia să cunoască instrumentele muzicale.

Doritorii mai pot cumpără abonamente pentru stagiunea 2022-23

Noua stagiune de concerte va include în abonament minim 23 de concerte simfonice și camerale, un concert de Crăciun și unul de Anul Nou. Prețul unui abonament este de 400 RON, iar cel redus pentru pensionari și elevi este de 200 RON. Informaţii suplimentare la casieria instituţiei sau la nr. de telefon: 0786-085-416.

“Începând cu această stagiune încercăm să fim mai verzi, astfel în locul pliantelor am ales să oferim publicului flyere cu informații limitate, însă descrierea programului și prezentarea dirijorilor și a soliștilor poate fi accesat prin scanarea codului QR care se va putea găsi pe flyer. Acest cod QR va redirecționa publicul pe pagina de web a filarmonicii, unde vor putea citi în detaliu toate informațiile despre concert. În această stagiune concertele vor începe de la ora 19.00”, mai transmite instituția.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente