29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Andrea Póti: ''Mă consider un om norocos pentru că am...

Interviu cu Andrea Póti: ”Mă consider un om norocos pentru că am o familie minunată, care mă susține în tot ceea ce fac”

andrea1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1.Mă numesc Andrea Póti, am 24 de ani și sunt absolventă a două facultăți, cea de Drept și ca al doilea domeniu am ales Psihologia. Intenționez să unesc domeniile alese, urmând ca în acest an să mă înscriu și la master, la specializarea Psihologie judiciară.

În momentul de față lucrez ca și asistent juridic la o companie din Cluj-Napoca. Mă consider un om norocos pentru că am o familie minunată, care mă susține în tot ceea ce fac și de asemenea am și mulți prieteni frumoși cu care-mi împart timpul.

Sunt născută vara, fiind zodia Leu și consider că mă reprezintă în totalitate. Sunt o fire deschisă și sociabilă, ambițioasă și puternică, dar uneori și foarte sensibilă. Îmi place să trăiesc momentul și aștept doar oportunități de la viitor! 

2. Cum trebuie să arate pentru tine bărbatul ideal?

2 Bărbatul ideal ? … În viziunea mea, o relație se bazează pe iubire, respect, încredere și comunicare. Dacă un bărbat este capabil să mi le ofere, îl consider ideal.

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”

3 Omenia e o calitate rară în zilele noastre și apreciez oamenii cu suflet bun, bine-crescuți și respectuoși. A fi domn ține doar de poziția socială și materială.

4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

4 În perioada liceului chiar eram pasionată și implicată în proiecte antidrog, și participam în fiecare an la concursuri pe această temă. Astfel am descoperit multe lucruri despre acest subiect. Adolescența este o perioadă a fluctuațiilor, a trăirilor contradictorii și intense, de aceea tinerii, în primul rând, sunt curioși să descopere și să încerce lucruri noi, extreme. Alte motive pentru care tinerii intră în acest cerc vicios este dorința de afirmare, cercul de prieteni, alții din dorința de a uita probleme cu care se confruntă, așa ajungând la dependența psihică, sau mai rău, la dependența fizică. De aceea, e foarte important ca părinții să fie atenți la ce se întamplă în viața copilului lor și să le fie alături în orice situație.

andrea (15)5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce?

5 La prima vedere e doar o scânteie care poate declanșa explozia. Evoluția depinde de cei doi! Cred că dragostea e un sentiment mai complicat, mult mai mult decât o aparență.

6. Ce hobby-uri ai?

6 Îmi plac mult ieșirile în natură, îmi place să citesc, să dansez, să fac sport (recent am descoperit o nouă pasiune: crossfit-ul, e mai mult decat un sport, e un stil de viață, și îl practic cu drag).

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?

7 Apreciez omenia!

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

8 Satu Mare pentru mine înseamnă „acasă”: familie si prieteni. Mereu mă întorc cu drag și dor.

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

9 Banii joacă un rol important în viața de zi cu zi, dar nu înseamnă chiar totul. Parerea mea este că banii pot fi un lucru bun, însă nu trebuie să devenim dependenți de aceștia. Sănătatea și fericirea nu pot fi cumpărate, cu banii putem doar sa le întreținem.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

10 Lumea ar fi mai bună dacă ar fi condusă de oameni inteligenți și corecți, indiferent de gen.

11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

11 Mulțumesc și eu! Multă sănătate, că-i mai bună decât toate!  Fiți mai buni, cu fiecare secundă! Sărbători fericite, tuturor!

A consemnat Adrian Bilanici

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente