Acasă Sport Local Interviu cu Carlo Erdei:”Am jucat aproximativ 50 de meciuri pentru toate grupele...

Interviu cu Carlo Erdei:”Am jucat aproximativ 50 de meciuri pentru toate grupele de vârstă ale naționalei României.”

Sătmăreanul Carlo Erdei,în vârstă de 18 ani, care joacă pentru naționala României U19 și pentrru echipa din Anglia, Wolverhampton Wanderers a ales să se întoarcă acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă îmrepună cu familia și prietenii apropiați.

Carlo a fost în probe timp de 2 luni și acesta a reușit să îi convingă pe englezi că merită să primească un contract cu echipa din Championship. În cei aproape doi ani de când joacă pentru echipa din Anglia a jucat în 40 de partide pentru echipa U21. Reușind să înscrie de 5 ori și mai multi pase de gol.

1. Carlo, pentru întăi spune-ne câteva chestii despre tine?

Am început fotbalul la 6 ani, primul meu antrenor a fost Nastai Dacian. După aceea am continuat sub îndrumarea lui Paul Mihai, iar la vârsta de 13 ani am ajuns sub comanda lui Mihai Sabău. La 14 ani am ajuns să joc pentru naționala României, unde în cele din urmă am fost văzut de cei de la Wolverhampton Wanderers.

2. Cum te-ai acomodat cu fotbalul britanic?

M-am acomodat destul de bine, ținând cont ca este mai greul decât în România. În primul rând condițiile sunt mult mai bune. Se pune mai mult baza pe juniori.

3. Care persoană ți-a influențat cariera ?

Tata normal. În primul rând el m-a îndrumat spre fotbal și tot el m-a ajutat să rămân concentrat asupra fotbalului. El a fost tot timpul în spatele decizilor mele.

4. Am auzit că ai fost în cantonament în lotul echipei mari, cum sunt jucătorii de acolo?

Toți sunt foarte de treabă și respectuoși, nu ca jucătorii de la noi. Profesionalismul este la cel mai înalt nivel. Pe lângă faptul că toți sunt foarte talentați și munca depusă de ei este enormă. Au fost foarte amabili și sunt mereu alaături de noi, cei tineri, cu un sfat bun. Sau se oferă să te ajute la nevoie.

5. Crezi că vei ajunge, prin evoluțiile tale, să joci pentru echipa mare?

Păi da, eu sper ca într-un viitor apropiat să joc pentru echipa mare. Ținând cont că săptămânal facem antrenamente cu echipa mare, mereu am o șansă de a fi vazut de antrenorul echipei mari.

6. Câte selecții ai la echipele naționale ale României?

Aproximativ 50 de meciuri pentru toate grupele de vârstă ale naționalei. Am participat și la mai multe turnee cu naționala României, în Malta, în Italia, în Moldova, în Ungaria. Am reușit să înscriu 3 goluri și am dat 23 de pase de gol.

7. Care este idolul tău și care este echipa ta preferată?

Păi sincer să fiu nu am un idol, încerc să fur, cum s-ar zice, de la fiecare fotbalist ce are el mai bun. Dacă ar fi să spun că am un model, ar fi idolul tribunelor de pe Stadio Olimpico, Francesco Totti. Pentru ceea ce a ajuns să fie de-a lungul anilor și pentru valoarea pe care a arătat-o de-a carierei sale. Iar echipa mea preferată este Real Madrid, pentru că îmi place stilul lor de joc și pentru că face performanță în momentul de față.

8. Ce planuri de viitor ai, mai ales că contractul cu Wolverhampton îți va expira la finalul acestui sezon?

Este prea devreme să mă pronunț asupra acestui subiect. Mi-ar plăcea ca în viitor să ajung să joc pentru o echipă puternică din Premier League.

9. Multumesc pentru timpul acordat, în final te rog să le transmiti un mesaj cititorilor nostri.

Aș dori să le urez Sărbători Fericite și Liniștite alăturii de cei dragi și ca Anul Nou să le aducă sănătate și succes.carlo carlo2 carlo3

(FOTO CARLO: MOV)

- Advertisment -

Cele mai populare

Din iubire nesfârșită faţă de om…

Sărbătoarea Naşterii Domnului este un prilej de întărire a comuniunii, de întrajutorare și de fapte de milostenie, care sunt roade ale dreptei credințe, mărturii concrete...

Guvernul Cîțu a depus jurământul

Guvernul PNL - USR-PLUS - UDMR, condus de Florin Cîțu, a trecut de votul Parlamentului. Au fost 260 de voturi pentru și...

Condiții de călătorie în Marea Britanie după 1 ianuarie

Românii vor putea intra în Marea Britanie pentru șederi de scurtă durată, adică în scop turistic sau în vizită, pentru o perioadă...

Vitamina D, esenţială pentru imunitate

Vitamina D ne ridică moralul, dar ne întăreşte şi imunitatea, ferindu-ne de viroze şi alte infecţii respiratorii. Însă nivelul acestei vitamine poate...

Comentarii recente