Acasă interviu Jurnal Fata din Jurnal: Interviu cu Mureșan Ioana: ”Fiecare dintre noi trebuie să...

Fata din Jurnal: Interviu cu Mureșan Ioana: ”Fiecare dintre noi trebuie să fim mai întâi oameni”

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre ține?
       Numele meu este Mureșan Ioana (Ionny), am 15 ani și sunt elevă la Colegiul Național ,,Gheorge Sincaia€™ din Baia Mare, în clasa a 10-a, profil științe-sociale. Îmi place mult să citesc și să îmi fac prieteni. Sunt o persoană foarte deschisă, amuzantă și sensibilă.

2. Cum comentezi expresia ,, să fii om e lucru mare, să fii domn e o întamplarea€™a€™?

Această expresie se potrivește zilelor noastre, deoarece pe mine mă duce cu gândul în primul rând la trăsăturile morale pe care le are o persoană. Fiecare dintre noi trebuie să fim mai întâi oameni în adevăratul sens al cuvântului, să ne respectăm principiile pe care le avem, chiar dacă trecem prin diverse momente în viață și mai mult de atât, să nu ne schimbe banii. Unii oameni care se îmbogățesc rapid uită că nu trebuie să se schimbe față de cei din jur, pentru ei vei rămâne mereu în primul rând un om și nu un domn.

Ionny Muresan (1)3. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
Mulți tineri cad în patima drogurilor în zilele noastre, deoarece ele sunt mai accesibile ca oricând, iar tentațiile fac parte din viață noastră de adolescent. Până acum societatea nu era atât de dezvoltată, doar țările avansate economic și social aveau tineri care să acceseze informații rapid, dar cum și România este modernizată și în rând cu tehnologiile avansate, a pătruns și acest fenomen în țara noastră, oferindu-ne libertate prea multă, aș spune.

4. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
Băiatul ideal pentru mine în primul rând trebuie să arate bine, să fie amuzant, sincer, sociabil și să mă accepte așa cum sunt.

5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?
Deocamdată nu cred în dragoste.

6. Ce hobby-uri ai?
Modeling-ul în primul rând, dar iubesc și actoria.

7. Ce te atrage la modeling?
Îmi place că sunt mereu în centrul atenției, că am posibilitatea să călătoresc și să devin cunoscută.

8. Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?
Apreciez sinceritatea și bunul simț și nu apreciez falsitatea, ipocrizia și minciuna.

9. Ce înseamnă Satu Mare pentru ține?
Un oraș mic, dar cu oameni minunați.

10. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Banii în ziua de azi contează destul de mult, deoarece, cum toate au evoluat în jurul nostru, de la tehnologie, la aparatură, haine, bijuterii etc, toate aceste lucruri necesită bani.

11. Crezi că o lume condusă de femei ar fii mai bună?
Eu cred că o lume condusă de femei ar fii mult mai bună, deoarece ele au capacitatea extraordinară de a se adapta multor situații ce par la prima vedere imposibile. Femeile pot analiza lucrurile din foarte multe perspective, au atenția sporită la detalii și se pot impune în față bărbaților prin inteligență, creativitate, sensibilitate.

12. Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștrii.
Cu multă plăcere și aș vrea să le transmit gândurile mele bune.

 

logo-gabymodelsIonny Muresan (17)

5 COMENTARII

  1. Femeile pot analiza lucrurile din foarte multe perspective, au atenția sporită la detalii și se pot impune în față bărbaților prin inteligență, creativitate, sensibilitate. Interesant! :)

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente