Acasă interviu Jurnal Interviu cu Olah Bianka: ''În viață trebuie să înveți să citești printre...

Interviu cu Olah Bianka: ”În viață trebuie să înveți să citești printre randuri”

Olah Bianka (10)1 Pentru început poti să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1.Bună! Mă numesc Olah Bianka, m-am născut în data de 6 aprilie 1998. Sunt la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” clasa a XI-a la profilul Comerț. În afară de scoală mai fac cu mult drag si modelig la agenția Trust Models condusă de Kariklea David.

Sunt în zodia berbec, sunt o fată sociabilă, amuzantă, cu bun simt, de multe ori încăpățânată,  sensibilă și pun multe repede la suflet. Îmi plac ieșirile cu prietenii, mă sa uit la filme , să citesc cărți ori să machiez.

Nu sunt cea mai deșteaptă, mai am foarte multe de învățat. Însă în viață trebuie să înveți să citești printre randuri și pe oameni. Să citești printre vorbele lor și chiar dincolo de ele. Am învățat să dau credit tuturor și să ofer tuturor ceea ce pot oferi. Faptele ne definesc , vorbele ne dau valoare printre cei ce citesc.

2 Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

2. Băiatul ideal nu e acel băiat cu un fizic de invidiat sau cu nu știu ce muști. Băiatul perfect e acel băiat care este mereu langa mine, care mă sprijină , mă înțelege , îmi ascultă problemele și daca poate mă ajută. Pe scurt este băiatul care mă iubește și este lângă mine mereu la bine și la rău indiferen de frumusețea lui.

3 Cum comentezi expresia ,,să fii om e lucru mare, să fii domn e o întamplare?

3. Toți suntem oameni, indiferent de buget , de familie. Deja în burtica mamei noastre suntem oameni, unii cresc cu bun simți, respectuoși, care vor să ajungă cineva în această societate. Acele persoane se pot numi domini.

Persoanele care așteaptă multe bunuri, că să aibă o viața frumoasă fără să muncească niciodată nu vor ajunge domni.

Olah Bianka (7)4 De ce crezi că tot mai multi tineri cad în patima drogurilor?

4. Părerea mea este că tinerii nu sunt constienti de răutatea drogurilor. Ei fiind influențați de cele mai multe ori de un anturaj ne potrivit . Ei  povestind intre iei de experiența lor trăită cu aceste substanțe. Cei care nu au  încercat sunt extrem de curioși , le vor incerca din cauza prietenilor ca să pară și ei mai „șmecher ” cum s-ar spune.

Olah Bianka (9)5 Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

5. Nu cred în dragoste la prima vedere, deoarece aceasta este doar o iluzie creată de un băiat drăguț. Dar ca să ne indrăgostim trebuie să  cunoaștem acea persoană, sa stim dacă este persoană ideală ca să îi oferim tot cei mai bun din noi.

6 Ce hobby-uri ai?

6. Hobby-ul meu preferat este modelingul. Dar pe langă modeling îmi place să mai înot , să machiez, să citesc o carte, să dansez, socializez.

7 Ce apreciezi cel mai mult la un om si ce nu?

7. Cel mai important lucru pe care îl apreciez la un om este sinceritatea și bunul simt. Nu suport oamenii cu mai multe fete, prefăcuți, mincinoși care abea așteaptă să îți facă rău.

8 Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

8. Satu Mare pentru mine este un oraș micuț , dar cu mulți oameni. Eu aici mă simt că acasă. Deși sunt multe orașe  mult mai frumoase ca Satu Mare dar peste tot oriunde aș fii mi-ar lipsi acest oraș. Aici am crescut și aici voi trăi.

9 Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

9. Banii contează foarte mult în ziua de azi. Din păcate am ajuns să plătim multe taxe și impozite că să trăim. Pentru orice bun ne trebuie bani, fără bani nu mai există viață în ziua de azi.

10 Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

10. Această este o întrebare foarte bună. Sincera sa fiu nu știu cum ar fi mai bine. Și femeile au calitățile lor la fel ca barbatii, ba în plus femeile sunt mai puternice psihic că bărbații. Dar orice  rege sau conducător cere mai mereu parerea unei femei înainte de a lua o decizi. Deci indiferent cine conduce și femeile au luat multe decizii care i-au ajutat pe bărbați.

11 Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiti un mesaj cititorilor nostri:

11. Vă mulțumesc foarte frumos pentru interviu. A fost o plăcere. Aș dori  să transmit dragilor cititori că cel mai bun mod de a te pregăti pentru viață e să incepi sa trăiești. Traiti-va viață , că viață  este frumoasa dacă știți cum să o trăiți. Fiecare om are cel mai frumos accesoriu din lume „ZÂMBETUL” cu un zambet poti  să-ți faci viață mai frumoasă, văzând  oamenii din jurul tău bine dispuși cu chef de a trăi viata in compania ta.

top Model

Olah Bianka (1) Olah Bianka (2) Olah Bianka (3) Olah Bianka (4) Olah Bianka (5) Olah Bianka (6) Olah Bianka (7) Olah Bianka (8) Olah Bianka (9) Olah Bianka (10) Olah Bianka (11) Olah Bianka

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente