29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareISU Satu Mare angajează personal

ISU Satu Mare angajează personal

defilare-ISU

Având ca scop reducerea deficitului de personal, începând cu data aprilie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, prin 30 de unități subordonate, demarează procedura de încadrare a 450 de posturi vacante la nivel național. Printre cele 30 de unități subordonate IGSU se află și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Someș Satu Mare unde vor fi scoase la concurs șapte posturi.

Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofițeri în rezervă ce îndeplinesc condițiile necesare, în vederea rechemării în activitate, în conformitate cu art.40, lit.c) din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne. Astfel, IGSU se adresează celor care au mai făcut parte din echipa salvatorilor dedicați misiunilor specifice situațiilor de urgență și care doresc să se pună din nou, în slujba cetățenilor.

Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare a candidaților, vor putea fi obținute, începând cu data menționată, direct de la structurile de resurse umane ale unităților care organizează concursurile.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente