joi, mai 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareJandarmii la ceas de sărbătoare

Jandarmii la ceas de sărbătoare

Luni, 3 aprilie, Jandarmii au fost sărbătoriți la Satu Mare cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Jandarmeria Română marchează 167 de ani de existență.

Evenimentul festiv de la Satu Mare, dedicat acestei sărbători, a avut loc de la ora 12.00, pe platoul din Piața 25 Octombrie.

Dintre oficialități, la eveniment au participat prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, subpreefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, vicepreședintele Ionuț Rus, dar și cei doi viceprimari ai municipiului reședință de județ, Adrian Albu și Doina Feher.

Momentul festiv a început cu trecerea în revistă a efectivelor prezente la eveniment,  urmat de o scurtă slujbă religioasă oficiată de către preotrul militar Cristian Silaghi. Au urmat apoi luările de cuvânt ale oficialităților.

Urmărire ca în filme și focuri de armă în municipiul Satu Mare. Doi infractori au încercat să scape de forțele de ordine, însă în cele din urmă au fost capturați de către mascații din cadrul Inspectoratului Județean de jandarmi (IJJ) Satu Mare.

Din fericire este vorba doar despre un exercițiu pus în scenă de IJJ Satu Mare. Acțiunea la care au participat mulți copii dar și adulți s-a desfășurat pe platoul din fața Palatului Administrativ din Satu Mare.

Potrivit scenariului, doi infractori au încercat să scape de către oamenii legii, însă mascații i-au ajuns din urmă, i-au coborât din mașină după care i-au încătușat.
În cele din urmă au fost duși pentru audieri la IJJ.

Evenimentul festiv s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente