sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Taxiul handicapat

Coș cu VIPere – Taxiul handicapat

Taximetriștii din Satu Mare devin pe zi ce trece mai nesimțiți, mai bădărani și încalcă tot mai multe reguli de circulație fără ca cineva să-i bâzâie. Prin parcările supermarketurilor din oraș, poți observa foarte des taximetriși parcați pe locurile de handicapați, înțelegem că sunt handicapați mintali dar pentru asta, clinica domnului Enătescu îi așteaptă și are și locuri disponibile.

Recent un șofer (viteza inteligenta si putere) de la cea mai populară firmă de taximetrie din Satu Mare aflându-se în parcarea magazinului Auchan, pe lângă faptul că a ocupat două locuri de parcare, a făcut-o și pe spațiul destinat persoanelor cu handicap.

Un client mai curajos l-a luat la întrebări pe taximetrist dar acesta a spus că parcarea este prea mică pentru volumul mare de clienți care trec zilnic pragul și, bineînțeles, fiecare parchează cum vrea! Nu se ține cont de nicio regulă!

Situația e la fel de dezastruoasă și la alte supermarketuri! Unii șoferi parchează fără nicio jenă pe culoarul de acces în parcare, chiar pe săgețile indicatoare.

Nu doar în incinta magazinelor se întâmpla așa ceva, centrul orașului este plin de taximetriști care staționează pe unde-i taie capul, unii invocă motivul cum că stația de taxi este neîncăpătoare pentru volumul de taximetre, iar în acest fel ajungem ca în stația de autobuz de pe strada 1 Decembrie să fie plină cu taximetre.
Vă întrebați unde este poliția? Poliția nu le face absolut nimic pentru că mai marii din poliție sunt băgați în afecerile cu taxiuri din Satu Mare.

De la parcări aiurea și nesimțirea din trafic până la metode de înșelăciune prin suprataxarea cursei ori cu maimuta la vedere, acesția sunt taximetriștii sătmăreni. Halal oraș, halal situație.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente