joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocaleJandarmii au depistat o femeie din Mihăieni care vindea CD-uri și DVD-uri...

Jandarmii au depistat o femeie din Mihăieni care vindea CD-uri și DVD-uri piratate în Piața de Vechituri

CDMiercuri, 5 iunie a.c., în jurul orei 11.00, în timp ce se aflau în patrulare în zona Pieței de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins o femeie care oferea spre vânzare discuri optice (tip CD și DVD) care păreau a fi piratate.

În urma verificărilor, jandarmii au identificat-o pe Carmen L., în vârstă de 32 de ani, din localitatea Mihăieni, județul Satu Mare, care oferea spre vânzare 59 discuri optice, care păreau a fi piratate. S-a luat măsura ridicării discurilor optice și depunerea acestora la Camera de corpuri delicte a  I.J.J. Satu Mare.

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracțiunea de ,,oferirea spre vânzare de mărfuri-pirat”, faptă prevăzută și sancționată de art. 139 ^ 6, alin. 2, din Legea nr. 8 din 1996, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Pentru un plus de siguranță, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare sfătuiește cetățenii să anunțe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgență 112, dacă observă persoane care oferă spre vânzare astfel de produse.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente