vineri, aprilie 12, 2024
AcasăsusJandarmii chemați la intervenți ciudate

Jandarmii chemați la intervenți ciudate

Jandarmii sătmăreni au fost puşi în primele patru luni în mai multe situaţii ciudate. Şeful Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, Ovidiu Popa, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă că au fost chemaţi fie să alunge câini din faţa unei locuinţe, fie să alunge un şarpe dintr-un “garaj”.

Nu de puţine ori, jandarmii au fost chemaţi să asigure paza ambulanţierilor în cazul unor persoane muşcate de câine. Problema încă nu a fost rezolvată în municipiu.

“Aşteptăm să primim armele tranchilizante pentru a interveni în cazul în care animalul este periculos şi să vedem în procedurile de intervenţie în astfel de situaţii dacă nu e va permite să folosim şi arma tranchilizantă. Mă gândesc doar la situaţii în care câinele este periculos. Am avut solicitare în cursul unei zile de la un cetăţean care are un şarpe în garaj. L-am întrebat dacă are posibilitatea de a intra şi a ieşi şi a spus că nu are niciun perete lateral, doar el îi spune garaj. Avem situaţii ciudate de solicitare la intervenţii”, a declarat Popa.

O altă situaţie a fost la Carei, când un câine maidanez a sărit la persoana care l-a hrănit timp de o săptămână. În acest caz, jandarmii au reuşit să îndepărteze câinele cu mâncare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente