sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăEconomico-socialSocialJandarmii sătmăreni au donat sânge

Jandarmii sătmăreni au donat sânge

Jandarmii sătmăreni continuă să doneze sânge pentru bolnavii din spitale. O nouă acțiune de acest fel a avut loc recent, de această dată jandarmii sătmăreni răspunzând unui apel umanitar lansat chiar de un camarad.

„Pe plan local, jandarmii sătmăreni au răspuns apelului făcut de camaradul nostru, sergentul major Kasa Karol, care ne-a cerut ajutorul în salvarea vieții tatălui său. Astfel, pe parcursul a patru zile, mai mulți jandarmi sătmăreni s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sangvină Satu Mare pentru a dona sânge”, a transmis Jandarmeria Satu Mare.

Cu bonurile primite în urma donării de sânge se vor cumpăra alimente care apoi vor fi donate nevoiașilor, un gest care se repetă după fiecare acțiune de acest fel.

De la începutul anului 2023, aceasta este cea de-a doua acțiune de donare colectivă de sânge organizată la nivelul unității.

De menționat este și faptul că lipsa acută de sânge din spitalele României a reușit să mobilizeze o întreagă instituție. În luna aprilie, sute de jandarmi din toate unitățile Jandarmeriei Române și-au propus să doneze sânge pentru viață. Jandarmii români învintându-vă să le urmați exemplul.

„Nu rămâneți nepăsători. Fiți curajoși. Vă invităm alături de noi pe drumul faptelor bune”, transmit jandarmii sătmăreni.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente