luni, martie 20, 2023
AcasăEconomico-socialSocialJandarmii sătmăreni, mereu în slujba cetățeanului. Au găsit un telefon mobil pe...

Jandarmii sătmăreni, mereu în slujba cetățeanului. Au găsit un telefon mobil pe care l-au înapoiat proprietarului

Un bărbat din județul Satu Mare și-a pierdut telefonul mobil la data de 23 august 2022, iar spre norocul său telefonul a fost găsit.

În timp ce se aflau în misiune de patrulare pe raza municipiului Satu Mare, pe trecerea de pietoni din Parcul Soarelui spre Biserica Ortodoxă, jandarmii sătmăreni au găsit un telefon mobil.

Imediat aceștia au început demersurile pentru identificarea proprietarului de drept şi au reuşit să ia legătura cu aceasta, care le-a confirmat că îl pierduse. Sătmăreanul a fost invitat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare pentru restituirea bunului.

Bărbatul le-a mulţumit jandarmilor pentru gestul firesc şi spiritul civic de care au dat dovadă. Nu este pentru prima dată cînd jandarmii sătmăreni au găsit diverse bunuri personale.

,, Vă recomandăm să manifestați o atenție deosebită telefoanelor mobile, întrucât acestea au o valoare ridicată și conțin date cu caracter personal ale posesorului și ale altor persoane, fotografii personale, aplicații bancare, conturi pe rețelele de socializare și adrese e-mail personale. În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă sau sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor”, transmite IJJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente