Acasă Locale Stiri Satu Mare Jazz, teatru, culisele vieții

Jazz, teatru, culisele vieții

Dragoste si tepe mici 26 martie

Miercuri, 25 martie 2015 de la ora 18.30 la Filarmonica „Dinu Lipatti” va avea loc un concert de jazz cu formația Bega Blues Band din Timișoara. Prețul biletului 25 lei. Evenimentul este organizat de Clubul Rotary Satu Mare în parteneriat cu Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Filarmonica „Dinu Lipatti”.
Detalii despre Bega Blues Band găsiți pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/begabluesbandpage/info?tab=page_info

Miercuri, 25 martie de la ora 20.00 la District 15 vom arunca o privire în culisele vieții. Regizorul Andrei Mihalache de la Teatrul de Nord Satu Mare va răspunde întrebărilor Mariei Toth, după un concept „Inside the Actors Studio”. Intrarea se face pe bază de rezervare la telefon 0755 970 374.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și District 15.

Joi, 26 martie de la ora 17.00 la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc premiera spectacolului „Cu dragoste și țepe mici – de la Țepeș și arici” cu trupa de pantomimă, muzică și umor Radoo Mama Company – marca Arttis. Intrarea liberă.
Eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Asociația Rovenio.Duminică, 29 martie de la ora 20.00 la District 15 va avea loc piesa de teatru „Shakespeare, I love you” cu actorii clujeni Anca Lăcusteanu și Adrian Balint. Intrarea se face pe bază de rezervare la telefon 0755 970 374.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și District 15.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente