Acasă Locale Stiri Satu Mare Jndarmii vor asigura ordinea publică la sfârșit de săptămână

Jndarmii vor asigura ordinea publică la sfârșit de săptămână

Sâmbătă și duminică, 28-29 martie a.c, jandarmii sătmăreni vor fi angrenați în activități de asigurare a ordinii publice cu prilejul diferitelor manifestări culturale, religioase și sportive ce se vor organiza și desfășura în județul Satu Mare.

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, jandarmii vor executa misiuni de asigurare a unui climat de ordine și siguranță publică, cu prilejul manifestărilor organizate, astfel :
-sâmbătă, 28 martie a.c, la activitățile organizate cu prilejul Orei Pământului în zona central a municipiului Satu Mare in intrevalul orar 12.00 -21,30.
-duminică, 29 martie a.c, la Marșul organizat în municipiul Satu Mare cu prilejul Sărbătorii Floriilor de rit catolic cu începere de la ora 11.30.

Pentru ca aceste evenimente să se desfășoare în condiții de siguranță, patrule ale Jandarmeriei Satu Mare, vor fi prezente în mijlocul cetățenilor, prin misiunile executate urmărindu-se desfășurarea în bune condiții a manifestărilor organizate.
Echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale.
Tuturor participanților la manifestările le recomandăm:
– să fie atenți la bunurile și obiectele personale (genți, poșete, bagaje etc.),
– să își asigure încuietorile portierelor la autoturisme,
– să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenția persoanelor cu intenții dubioase
– să respecte regulile stabilite de organizatori;
– să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant și declanșator al multor fapte de natură contravențională sau penală,
– să acorde sprijin forțelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menținere a ordinii publice
Reamintim cetățenilor că pot apela cu încredere, în orice situație, la ajutorul jandarmilor prezenți la evenimentele publice și că intervenția acestora poate fi solicitată și prin apelarea numărului unic de urgențe – 112.

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Hamilton campion în MP al Rusiei! Victoria cu nr. 100 din carieră

Duminică a avut loc cursa din cadrul Marelui Premiu al Rusiei ce se desfășoară...

Florin Cîţu este noul președinte al Partidului Naţional Liberal

Premierul României, Florin Cîțu, este noul președinte al Partidului Naţional Liberal - PNL după...

Atletico Madrid a pierdut în deplasare cu ultima clasată. Liverpool a remizat cu nou promovata Brentford

Ultima clasată din campionatul Spaniei, Deportivo Alaves i-a administrat prima înfrângere din acest sezon formației pregătite de Diego...

Comentarii recente