Acasă Locale Stiri Satu Mare Jndarmii vor asigura ordinea publică la sfârșit de săptămână

Jndarmii vor asigura ordinea publică la sfârșit de săptămână

Sâmbătă și duminică, 28-29 martie a.c, jandarmii sătmăreni vor fi angrenați în activități de asigurare a ordinii publice cu prilejul diferitelor manifestări culturale, religioase și sportive ce se vor organiza și desfășura în județul Satu Mare.

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, jandarmii vor executa misiuni de asigurare a unui climat de ordine și siguranță publică, cu prilejul manifestărilor organizate, astfel :
-sâmbătă, 28 martie a.c, la activitățile organizate cu prilejul Orei Pământului în zona central a municipiului Satu Mare in intrevalul orar 12.00 -21,30.
-duminică, 29 martie a.c, la Marșul organizat în municipiul Satu Mare cu prilejul Sărbătorii Floriilor de rit catolic cu începere de la ora 11.30.

Pentru ca aceste evenimente să se desfășoare în condiții de siguranță, patrule ale Jandarmeriei Satu Mare, vor fi prezente în mijlocul cetățenilor, prin misiunile executate urmărindu-se desfășurarea în bune condiții a manifestărilor organizate.
Echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale.
Tuturor participanților la manifestările le recomandăm:
– să fie atenți la bunurile și obiectele personale (genți, poșete, bagaje etc.),
– să își asigure încuietorile portierelor la autoturisme,
– să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenția persoanelor cu intenții dubioase
– să respecte regulile stabilite de organizatori;
– să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant și declanșator al multor fapte de natură contravențională sau penală,
– să acorde sprijin forțelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menținere a ordinii publice
Reamintim cetățenilor că pot apela cu încredere, în orice situație, la ajutorul jandarmilor prezenți la evenimentele publice și că intervenția acestora poate fi solicitată și prin apelarea numărului unic de urgențe – 112.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente