Acasă Locale Stiri Satu Mare ”Jocuri de copii- Jandarm Junior” acțiunea Jandarmeriei Satu Mare

”Jocuri de copii- Jandarm Junior” acțiunea Jandarmeriei Satu Mare

jand

Zece unități de învățământ școlare și preșcolare au primit vizita jandarmilor sătmăreni în perioada 4-10 mai și au desfășurat activități informativ preventive în cadrul campaniei ”Jocuri de copii” JANDARM JUNIOR, activități desfășurate în parteneriat cu Radio Transilvania și Fundația Maria.

Astfel, copiii grădinițelor ”Voinicelul”, ”Dumbrava Minunată”,G.P.P. nr. 1, G.P.P. nr. 7, G.P.P. nr 6, G.P.P. nr 2, G.P.P. nr. 11, G.P.P. 14 Mai și cei din clasa pregătitoare de la Școala Avram Iancu au fost informați despre misiunile Jandarmeriei Satu Mare, despre rolul instituției în societate și aportul dus de jandarmi la climatul de siguranță publică al comunității.

Un subiect de discuție abordat cu cei mici a fost acela privind normele de comportare pe care trebuie să le adopte copiii, atât pe timpul cât sunt la grădiniță, cât și în timpul lor liber, acasă sau pe stradă.

In perioada următoare, toți copiii celor 10 unități școlare care au participat la aceste activități, vor realiza lucrări cu tematica prezentată, care, apoi vor fi jurizate și premiate cu prilejul Zilei Copilului. Apoi lucrările realizate de cei mici vor fi expuse la sediul Jandarmeriei.

Termenul de finalizare a lucrărilor în cadrul acestui proiect este 29 mai 2015.

Etapa finală a proiectului are loc în data de 31 mai 2015 începând de la ora 11.00, când pe scena din centrul orașului Satu Mare, Piața 25 Octombrie vor evolua copiii înscriși în concurs, ocazie cu care, aceștia, în calitate de ”JANDARMI JUNIORI” vor transmite mesajul lor tuturor celor prezenți.

Jandarmeria Satu Mare și Radio Transilvania le doresc tuturor participanților mult SUCCES

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente