Acasă Locale Stiri Satu Mare ”Jocuri de copii- Jandarm Junior” acțiunea Jandarmeriei Satu Mare

”Jocuri de copii- Jandarm Junior” acțiunea Jandarmeriei Satu Mare

jand

Zece unități de învățământ școlare și preșcolare au primit vizita jandarmilor sătmăreni în perioada 4-10 mai și au desfășurat activități informativ preventive în cadrul campaniei ”Jocuri de copii” JANDARM JUNIOR, activități desfășurate în parteneriat cu Radio Transilvania și Fundația Maria.

Astfel, copiii grădinițelor ”Voinicelul”, ”Dumbrava Minunată”,G.P.P. nr. 1, G.P.P. nr. 7, G.P.P. nr 6, G.P.P. nr 2, G.P.P. nr. 11, G.P.P. 14 Mai și cei din clasa pregătitoare de la Școala Avram Iancu au fost informați despre misiunile Jandarmeriei Satu Mare, despre rolul instituției în societate și aportul dus de jandarmi la climatul de siguranță publică al comunității.

Un subiect de discuție abordat cu cei mici a fost acela privind normele de comportare pe care trebuie să le adopte copiii, atât pe timpul cât sunt la grădiniță, cât și în timpul lor liber, acasă sau pe stradă.

In perioada următoare, toți copiii celor 10 unități școlare care au participat la aceste activități, vor realiza lucrări cu tematica prezentată, care, apoi vor fi jurizate și premiate cu prilejul Zilei Copilului. Apoi lucrările realizate de cei mici vor fi expuse la sediul Jandarmeriei.

Termenul de finalizare a lucrărilor în cadrul acestui proiect este 29 mai 2015.

Etapa finală a proiectului are loc în data de 31 mai 2015 începând de la ora 11.00, când pe scena din centrul orașului Satu Mare, Piața 25 Octombrie vor evolua copiii înscriși în concurs, ocazie cu care, aceștia, în calitate de ”JANDARMI JUNIORI” vor transmite mesajul lor tuturor celor prezenți.

Jandarmeria Satu Mare și Radio Transilvania le doresc tuturor participanților mult SUCCES

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente