duminică, iulie 21, 2024
AcasăSportInternationalJose Mourinho: "În Liga Campionilor, nu întâlnești echipe ca Steaua"

Jose Mourinho: „În Liga Campionilor, nu întâlnești echipe ca Steaua”

jose_mourinhoPortughezul Jose Mourinho a declarat că obiectivul formației Chelsea Londra este câștigarea Ligii Campionilor.

Tehnicianul lusitan, care a cucerit de două ori Liga Campionilor în carieră, a susținut prima conferință de presă de la revenirea sa la Londra. Mourinho, care s-a despărțit de Real Madrid după trei sezoane petrecute pe „Santiago Bernabeu”, a încercat să minimalizeze succesul obținut de Chelsea în Liga Europa în sezonul ce tocmai s-a încheiat, spunând că este o competiție în care participă echipe mai slabe, precum Steaua București sau Rubin Kazan.

„Cred că învingătorii din Liga Europa pot fi analizați în două feluri: unul, o câștigi; iar în al doilea, de ce ai câștigat-o? Pentru că nu ai trecut de grupele Ligii Campionilor. Liga Europa este pentru două feluri de echipe. Pentru acele echipe care se duc direct în această competiție și cele care nu au succes în Liga Campionilor. Finala a avut loc între două echipe care nu au trecut de faza grupelor. Nu ai echipe ca Steaua București în Liga Campionilor sau ca Rubin Kazan. De fapt cu ei am jucat acum câțiva ani în grupele Ligii Campionilor. Important este că trebuie să ne pregătim să câștigăm sau nu, dar ținta noastră nu este Liga Europa, ci Liga Campionilor și Premier League”, a spus Mourinho.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente