Acasă Sport Local Rybanna Lazin, Dennis și Patrick Burya au fost performării Samuraiului la Cupa...

Rybanna Lazin, Dennis și Patrick Burya au fost performării Samuraiului la Cupa „Crișul”

1000558_604147652943245_1969053709_nDuminică, la Oradea, s-a desfășurat o competiție de karate cu caracter international dotată cu Cupa “Crișul”. Au fost prezenți la această competiție peste 100 de karateka din țară și din străinatate, din Ungaria și Austria.

Organizatorul competiției a fost arbitrul internațional WKF Mezei Tunde (5 DAN) de la CS Crișul Oradea. După spusele lui Robert Magoș, președintele CS Samuraiul, a fost o competiție foarte bine organizată și cu un mare succes în rândul sportivilor.

CS Samuraiul, cu sensei Robert Magos conducător al delegației, a participat cu un lot de 7 karateka: Kovacs Otto, Burya Dennis, Bozintan Raul, Lazin Rybanna, Lemak Hanna, Burya Patrick și Kalocsai Zoltan. Cu toții s-au comportat excelent la proba kumite obținând nu mai puțin de 5 medalii din care 3 de aur și 2 de bronz. Demnă de apreciat comportarea fraților Dennis și Patrick Burya, ambii prezenți pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.

Rezultatele Samurailor:

– Locul 1: Dennis Burya (8-9 ani), Rybanna Lazin (10-11 ani), Patrick Burya (12-13 ani).

– Locul 3.Raul Bozintan (10-11 ani) și Zoltan Kalocsai (14-15 ani).

Otto Kovacs (8-9 ani) și Hanna Lemak (10-11 ani) au terminat concursul pe locul 4.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente