Acasă Sport International Jose Mourinho pleacă de la Real Madrid

Jose Mourinho pleacă de la Real Madrid

jose_mourinhoTehnicianul portughez va părăsi formația din capitala Spaniei la finalul sezonului.Jose Mourinho nu a reușit să câștige niciun trofeu în acest an pe „Santiago Bernabeu”, încheind pe locul doi în Primera Division, pierzând finala Cupei Spanei și fiind eliminat în semifinalele Ligii Campionilor.


Antrenorul în vârstă de 50 de ani va reveni, cel mai probabil, pe banca grupării engleze Chelsea Londra, după ce clubul madrilen a decis să pună capăt colaborării cu „The special one” la finalul acestui sezon, cu trei ani înainte de termen. Florentino Perez, președintele grupării Real, a precizat că părțile s-au înțeles să se despartă pe cale amiabilă, nefiind inclusă în înțelegere nicio compensație financiară.

Mourinho se înțelesese verbal cu Roman Abramovici pentru a o prelua pe Chelsea în această vară, după expirarea contractului lui Rafael Benitez, ibericul care a adus Liga Europa pe Stamford Bridge. Portughezul i-a mai antrenat pe „The Blues” în perioada 2004-2007, perioadă în care a cucerit două titluri în Anglia, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii și o Supercupă.

La Londra, Mourinho a câștigat 124 de meciuri, a obținut 40 de remize și a fost învins în doar 21 de partide.

Real Madrid, care a cucerit cu Mourinho titlul în Spania, o Cupă și o Supercupă, ar fi dorit să îl aducă în locul lusitanului pe Carlo Ancelotti, însă formația franceză PSG a refuzat să îl lase pe italian la negocieri.

- Advertisment -

Cele mai populare

Germania aprobă ca alternativă la vaccin, tratamentul administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima ţară din Uniunea Europeană care va folosi acelaşi tratament experimental anti-COVID administrat fostului preşedinte american Donald Trump, a...

„Nouă, creștinilor, nu Covid-19 ne-a schimbat viața, ci întâlnirea cu Hristos”

Da, suntem martorii unei molime care stăpânește pământul și care ne însingurează dar, lăsându-ne copleșiți de gravitatea acestei întâmplări, pare că am...

Usturoiul chinezesc, albit cu clor și plin de pesticide

Usturoiul chinezesc nu este nici pe departe un aliment sănătos. Află ce toxine conţine şi cum îl poţi depista în supermarket!

Israelul interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara

Israelul va interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara, timp de o săptămână, în încercarea de a opri răspândirea...

Comentarii recente