Acasă Sport International Răzvan Raț a semnat un contract pe trei sezoane cu West Ham...

Răzvan Raț a semnat un contract pe trei sezoane cu West Ham United

Razvan+Rat+Chelsea+FC+v+FC+Shakhtar+Donetsk+K_P9c3lBW54xFundașul Răzvan Raț a semnat un contract pe trei sezoane cu West Ham United, după ce a efectuat vizita medicală, anunță Daily Mail.Raț, 32 de ani, a evoluat în ultimele nouă sezoane la Șahtior Donețk, contractul său expirând în iunie.Echipa condusă de Sam Allardyce a ocupat locul 10 în sezonul care tocmai s-a încheiat.


Sam Allardyce: Sunt foarte fericit că am luat un jucător ca Raț

Managerul West Ham United, Sam Allardyce, și-a exprimat satisfacția pentru aducerea lui Răzvan Raț, lăudând caracterul și experiența fundașului român, informează site-ul oficial al grupării engleze.”Sunt foarte fericit că am achiziționat un jucător cu experiența și caracterul lui. A jucat în Liga Campionilor în acest an și la cel mai înalt nivel mulți ani. Șahtior i-a oferit un contract bun, dar ambiția lui a fost să încerce și în Anglia. El vorbește perfect engleza, pe care a învățat-o singur, iar acest lucru arată că este disciplinat și are caracter. Disciplina, caracterul și abilitatea sunt trei chestii foarte importante în Premier League și, cu mici ajustări, îl vom vedea rapid cu evoluții foarte bune pentru West Ham”, a declarat Allardyce.

Raț devine al treilea român care joacă la West Ham, după Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu.Potrivit site-ului oficial al West Ham, Raț a semnat un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă doi sau trei ani.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente