vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăSportLocalJucătorii CSM-ului și-au pregătit terenul pentru antrenamente

Jucătorii CSM-ului și-au pregătit terenul pentru antrenamente

Jucătorii echipei de fotbal a Clubului Sportiv Municipal – CSM Satu Mare s-au reunit în cursul zilei de marți, 11 ianuarie 2022, după terminarea vacanței de iarnă.

La primul antrenament au fost prezenți 28 de jucători printre care și câteva nume noi: Tamaş Csorvaşi, Andrian Bura (de la LPS SM, Recea şi Minaur), Sorin Sălăjan, Roland Vaida, Pinczes Zoltan, Alex Bonea.

După antrenamentul de dimineață care a avut loc pe terenul ”Olimpia – Daniel Prodan” (în zăpadă), antrenorii și jucatorii s-au dus la Baza Sportivă ”Dinamo” unde au deszăpezit terenul în vederea efectuării viitoarelor sesiuni de antrenamente.

Imaginile au fost surprinse de fostul jucător al Olimpiei Satu Mare, Piri Botoș, care a transmis și un mesaj echipei.

”Respect echipa de fotbal CSM Satu Mare !Dupa antrenamentul de dimineata care a avut loc pe terenul Olimpia(in zapada), dupa masa staful tehnic, antrenorii plus jucatorii s au adunat pentru a deszapezi terenul Dinamo in ideea de a face antrenamentele in cele mai bune conditii posibile. Cam asta inseamna spirit de echipa. Jos palaria in fata băieților, a antrenorilor si a stafului tehnic! Spor la treaba si multa bafta pentru obiectivul propus ”, a scris Piri pe pagina lui de Facebook.

De altfel jucătorii CSM-ului își vor efectua antrenamentele pe plan local, pe Stadionul ”Olimpia – Daniel Prodan” cât și la baza Sportivă ”Dinamo”, în stagiul de pregătire fiind programate și câteva jocuri amicale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente