Acasă Locale Stiri Satu Mare Județul Satu Mare s-a înfrâțit cu regini din Ucraina și Ungaria

Județul Satu Mare s-a înfrâțit cu regini din Ucraina și Ungaria

Infratire1

Delegațiile raioanelor Vynogradiv și Hust din Ucraina, respectiv al județului Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria, au venit azi, 26 iunie, la Satu Mare pentru semnarea protocoalelor de înfrățire cu județul nostru. La semnarea documentelor, Consiliul Județean Satu Mare a fost reprezentat de președintele instituției, Adrian Ștef și de către vicepreședintele Mircea Govor.
În luarea de cuvânt, președintele CJ Satu Mare a subliniat importanța semnării acestor protocoale de înfrățire care, pe viitor, vor strânge și mai mult relațiile de colaborare între cele trei regiuni.
„Noi, județul, Consiliul Județean, am considerat că este important, în primul rând, să avem o bună colaborare cu județele de peste graniță, indiferent că vorbim de Ucraina sau Ungaria”, a declarat Adrian Ștef.
Mircea Govor i-a asigurat pe oaspeții prezenți în sala de ședințe a CJ, că județul Satu Mare va fi un partener de încredere și pe viitor iar colaborările vor continua fără opreliști: „Ne bucurăm că vom semna aceste înfrățiri, această colaborare pe termen lung, care înseamnă foarte mult pentru toate părțile. Avem foarte multe pârghii și posibilități de colaborare. Să dea Dumnezeu să fie un început bun și să ne întâlnim și la dumneavoastră și să vă simțiți bine de Ziua Județului”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente