Acasă Sport International Juventus a câștigat și a marcat golul 5000

Juventus a câștigat și a marcat golul 5000

Juventus continuă să rescrie fotbalul. Echipa lui Allegri are cel mai bun start de sezon din istoria Italiei, cu 15 victorii şi un egal.

Cu Ronaldo în echipă, formaţia din Torino e pregătită de al 8-lea titlu consecutiv. Şansele sunt mari, judecând după cum arată echipa, dar şi din perspectiva cifrelor. Juventus şi-a depăşit propriul record, stabilit în sezonul 1940-1950. Atunci, după 16 etape, bianconerii reuşiseră 14 victorii şi două rezultate de egalitate.

Cu doar 8 goluri primite, „Bătrâna Doamnă” are şi una dintre cele mai bune dfensive din istorie. În istoria grupării, de doar două ori echipa a luat mai puţine goluri decât în actuala stagiune. În 1985-1986, Juve preimea doar 6 goluri în primele 16 runde (record, la egalitate cu Roma), pentru ca în stagiunea 2014-2015 bianconerii să scoată balonul din plasă de 7 ori, în acelaşi interval.

Portughezul Cristiano Ronaldo, deţinător a cinci Baloane de Aur, a înscris golul cu numărul 5.000 pentru Juventus în Serie A, în partida disputată sâmbătă seară cu FC Torino.

Juventus a câştigat partida cu scorul de 1-0, singurul gol fiind cel marcat de Cristiano Ronaldo din penalti, în minutul 70.

Acesta a fost golul cu numărul 5.000 pentru Juventus Torino în Serie A, „Bătrâna Doamnă” fiind singurul club care a reuşit această performanţă, scrie Corriere della Sera.

Marco Di Vaio l-a înscris pe cel cu numărul 4.000 în 2013 în timp ce Massimo Briaschi a fost fotbalistul care a marcat golul cu numărul 3.000 în 1984.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente