Acasă Sport Local Karateka Pop Laura de la CS Samuraiul a urcat de patru ori...

Karateka Pop Laura de la CS Samuraiul a urcat de patru ori pe podium la Salonta

samuraiul-laurapopSâmbătă 28.11.2015 s-a organizat la Salonta o competiție internaționala de Karate „Kuranai Karate Cup „. S-au prezentat 30 de cluburi, au fost 300 de karateka din 5 tari (Ungaria,Slovacia,Ukraina,Italia,Romania) înscriși. Competiția s-a desfășurat pe 4 tatami (suprafețe de luptă) la probele de kata și kumite indiviual.

Din delegația CS Samuraiul Satu Mare au făcut parte 11 karateka: Kovacs Mate, Oloșuteanu Andrei, Bozântan Paul, Ardelean Dariusz, Mihali Matei, Kovacs Otto, Bozântan Raul, Kalocsai Zoltan, Pop Laura, Lemak Hanna și Alexa Bettina.

Cu toții au avut prestații foarte bune la această competiție, dar au ieșit în evidență „micii samurai” cu vârte cuprinse între 6 și 8 ani: Oloșuteanu Andrei, Kovacs Mate și Bozântan Paul. Pentru aceștia a fost prima competiție de asemenea anvergură , și chiar dacă nu au obținut medalii , au luptat asemenea unui adevărat karateka.

 

Performera echipei Samuraiul a fost fără îndoială sportiva Pop Laura din comuna Odoreu, care a reușit să obțină numai puțin de 4 medalii câștigând o medalie la toate categoriile la care a fost înscrisă:
Clasările Laurei Pop sunt:

locul 1 kata                     10-11 ani

locul 2 kumite open     8-11 ani

locul 3 kata open           8-11 ani

locul 3 kumite -27 kg  8-11 ani

 

Au mai urcat pe podium și sportivii Lemak Hanna obținând două locuri 3: la kata și kumite 12-13 ani și Kalocsai Zoltan locul 3 la kumite +18 ani -67 kg.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente