Acasă Sport Local Kiss acuză arbitrajul: "Nu au bani să ne plătească la cazare, dar...

Kiss acuză arbitrajul: „Nu au bani să ne plătească la cazare, dar văd că au la arbitrii”

unirea-olimpiaLa finalul meciului, Iosif Kiss, primarul Tărlungeniului, a izbucnit la adresa arbitrului din Reșița, Dorian Micloșină, contestând vehement cele două penalty-uri dictate împotriva echipei sale. Edilul i-a acuzat pe sătmăreni că au dat bani la arbitrii și a amenințat că va retrage echipa din campionat dacă va mai avea parte de astfel de arbitraje.

„E clar, arbitrajul, ca și în prima etapă (n.r. acasă cu Șoimii Pâncota, scor 2-3), a fost unul foarte slab. Nu știu ce fac cei de la Satu Mare, că nu au bani să ne plătească din luna Mai factura la cazare de la Tărlugeni, dar văd că au bani la arbitrii! Olimpia a primit două penalty-uri iventate. Nu se poate să delegi un arbitru din Reșița, când noi ne aflăm în lupta directă cu reșițenii. La CCA plătești memoriu, dar rezultatul nu se schimbă, arbitrajul nu se schimbă. E bătaie de joc. Dacă se va mai întâmpla să mai avem parte de asemenea arbitraje eu mă gândesc serios să retrag echipa din campionat!”, a declarat, citat de Monitorul Expres, Iosif Kiss, președintele Unirii Tărlugeni.

Bona: „Arbitrii ne râdeau în nas”

La rândul său, antrenorul Dan Bona a spus că Unirea a ajuns bătaia de joc a arbitrilor în acest sezon. „Din păcate, la noi, la Tărlungeni, se întâmplă un fenomen ciudat cu domnii cavaleri ai fluierului care fac legea. Au fost două penalty-uri inventate pentru Olimpia la două faze simple. Nu am niciun dubiu. Probabil îl dădea și pe al treilea dacă nu marcau. Noi am avut un penalty la Coman, altul la Minciună, dar am ajuns bătaia de joc a unor arbitri, care după meci ne râdeau în nas. Președintele Kiss Iosif poate lua orice decizie în ceea ce privește echipa. În acest joc am arătat mai bine și vom continua să creștem. Noi vrem doar ca rezultatele să fie stabilite pe teren. Nu am nicio problemă dacă pierd după un arbitraj imparțial. Mă bucur pentru acești copii, pentru Monea, care dacă va fi serios va ajunge departe. Și cei mai «bătrâni» au început să joace, astfel că începem să aratăm ca o echipă”, a spus și Bona pentru sursa citată.

 

După rezultatul de egalitate obținut de cele două echipe, Unirea are 4 puncte și e pe locul 11, iar Olimpia acumulează 7 și se află pe locul 8 în Seria a II-a.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente