Acasă sus Klaus Iohannis, în mijlocul alegătorilor la Satu Mare ( Foto )

Klaus Iohannis, în mijlocul alegătorilor la Satu Mare ( Foto )

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a fost  în vizită la Satu Mare.
Acesta s-a întâlni, joi, 2 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu membri ai partidelor PNL și PDL (care formează ACL), dar și cu simpatizanți ai acestui partid.
 
 Din anul 2000 este primar al municipiului Sibiu. A fost reales în 2004, 2008 și 2012, de fiecare dată din partea Forumului Democrat al Germanilor din România.
 

iohDin 28 iunie 2014 este președintele PNL și candidatul ACL (PNL+PDL) la alegerile prezidențiale din 2014. Președintele PNL și candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, și-a lansat în, 29 septembrie la Parlament, programul „România lucrului bine făcut“.

În programul prezidențial, Iohannis prezintă o strategie pentru viitorii zece ani și subliniază că se dorește a fi „un președinte care pune cetățeanul înaintea statului, un președinte echilibrat, mediator și integrator, dar ferm, un președinte model de comportament public, promotor și garant al statului de drept, coordonator al marilor orientări de politică externă și securitate“.

Klaus Iohannis a fost însoțit de lideri naționali ai ACL printre care îi amintim pe: Lucia Varga, Ludovic Orban, Andreea Paul, Dan Motreanu, Cristian Bușoi, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, fostul lider al Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, dar și consilieri locali și județeni sătmăreni, precum și primari PDL și PNL.
Candidatul Alianței Creștin Liberale a fost așteptat la sediul ACL Satu Mare de către liderii locali ai formațiunii politice, Petre Mureșan și Romeo Nicoară, de unde, împreună cu un alai de aleși locali și lideri naționali ai ACL au pornit spre Casa de Cultură a Sindicatelor. La intrarea în clădire, prezidențiabilul Klaus Iohannis a fost așteptat cu pâine, sare și pălincă.
În luările de cuvânt, liderii ACL care l-au însoțit pe Iohannis la Satu Mare, au pledat în favoarea acestuia, subliniind că „România are nevoie de un președinte precum Klaus Iohannis, un om moderat și cu viziune europeană”.
În luarea de cuvânt, candidatul ACL pentru scaunul de la Cotroceni a subliniat faptul că „doresc să devin președintele României, deoarece vreau să schimb felul în care se face politică în această țară. Vreau o viață politică cu mai puțin spectacol steril și cu mai multe soluții pentru România. Avem nevoie de un președinte de dreapta și de un guvern de dreapta. Vreau să rezolv problemele educației, pentru ca elevii să nu mai înceapă școala fără manuale. Îmi doresc un sistem de sănătate performant și care există pentru a lecui oamenii. Vreau un sistem de pensii care să le garanteze celor care au lucrat o viață întreagă, un venit decent. Vreau o Românie a lucrului bine făcut !”.
După întâlnirea cu cetățenii, Iohannis, împreună cu liderii locali ai ACL, a susținut o conferință de presă la sediul alianței din Piața Libertății. „În trei săptămâni am strâns 2.214.000 de semnături. Este cel mai mare număr de semnături care s-au strâns vreodată pentru un candidat la președinția României”, a declarat Iohannis.
Acesta a spus că a venit cu plăcere la Satu Mare unde s-a întâlnit cu foștii săi colegi din cadrul FDG, formațiune politică pe care a condus-o timp de 11 ani de zile.

Klaus-IOHANIS (1) Klaus-IOHANIS (2) Klaus-IOHANIS (3) Klaus-IOHANIS (4) Klaus-IOHANIS (5) Klaus-IOHANIS (6) Klaus-IOHANIS (7) 10696264_554243531388163_6669212199699544165_nKlaus-IOHANIS (8)

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente