sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăReligieKlaus Schwab dorește introducerea bibliei globalizate

Klaus Schwab dorește introducerea bibliei globalizate

Forumul Economic Mondial (FEM) a cerut ca scripturile religioase să fie „rescrise” de inteligența artificială pentru a crea o „nouă Biblie” globalizată.

Yuval Noah Harari, care este mâna dreaptă a lui Klaus Schwab la Forumul Economic Mondial, susține că Biblia este plină de „știri false” și de discursuri instigatoare la ură, iar elitele pot folosi inteligența artificială pentru a înlocui Biblia și a crea o „religie unificată care este de fapt corectă.”

Harari, care este cunoscut drept „Profetul” în cercurile de la Davos, a făcut declarația în timp ce ținea un discurs despre „viitorul umanității”.

Potrivit lui Harari, puterea AI poate fi valorificată și utilizată pentru a remodela spiritualitatea în viziunea globalistă a FEM despre „echitate” și incluziune.

Potrivit FEM, o nouă religie mondială a sosit și ea unește întreaga umanitate în închinarea la altarul științei climatice, tehno-comunismului ocult și eugeniei. Dumnezeu, Iisus și creștinismul sunt “știri false” care trebuie respinse de către omenire.

De asemenea mascarada nu se oprește aici, FEM a anunțat, că au avut atât de mult succes în planurile lor, încât vor transforma oamenii în zei.

FEM devine din ce în ce mai ostilă creștinismului și religiilor majore, în timp ce Klaus Schwab încearcă să-l înlocuiască pe Iisus.

Potrivit ideologiei FEM, Iisus este o știre falsă, Dumnezeu este mort și nu ai suflet. Sunteți un “animal hackabil” care nu are capacitatea de a avea liberul arbitru.

Toate semnele sugerează că ne îndreptăm rapid spre o lume în care Biblia falsă a FEM va fi acceptată de mase.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente