Acasă Locale Stiri Satu Mare La Carei,iluminatul de sărbători nepornit din cauza ..uitării

La Carei,iluminatul de sărbători nepornit din cauza ..uitării

Problema iluminatului ornamental de sărbători a fost abordată în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local de către consilierul Ilie Ciută.

Acesta a dat curs unor sesizări venite din partea unor careieni care l-au împuternicit să întrebe de ce în municipiul Carei nu a fost încă pornit iluminatul de sărbători,mai ales in preajma Zilei Naționale,cum au procedat și alți primari.

Mai mulți careieni au  întrebat de ce nu a fost pornit iluminatul de sărbători de 1 Decembrie dacă tot a fost zi de sărbătoare iar unii au fost mai malițioși și au sugerat că poate e legat de faptul că nu toată lumea sărbătorește la Carei ziua de 1 Decembrie,făcând referire la dvs..Să știti că eu v-am luat apărarea ăi le-am spus că dvs.nu gândiți așa dar că probabil întârzierea pornirnii iluminatului  o fi legată de faptul că încă aceste ornamente achiziționate în cursul anului trecut nu or fi fost achitate…”  a fost interpelarea consilierului Ciută.

Pentru iluminatul public de sărbători,au fost alocați în cursul anului trecut 133.000 lei dar și atunci, Careiul a fost ultimul oraș din județ unde s-au aprins luminițele.

Primarul Kovacs a  confirmat restanțele la plata ornamentelor și a pus pus întâzierea   pornirii iluminatului de sărbători pe seama ….omisiunii acestui aspect.

Iluminatul este o omisiune de fapt,trebuia să funcționeze de 1 Decembrie dar unii colegi nu mă avertizează și uită, la fel cum a fost și cu eșarfa pe care o aveam în mașină  și am uitat de ea…de smuții ce suntem…parcă așa zic șvabii,nu?  a afirmat primarul Kovacs.

Din cele discutate la ședința de ieri a reieșit faptul că cel mai probabil vineri, 5 decembrie 2014 va fi pornit iluminatul festiv  în municipiul Carei .

Daniela Ciută

- Advertisment -

Cele mai populare

Raed Arafat,solicită întărirea măsurilor anti COVID

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, miercuri, că în prezent sunt 368 de localităţi care au depăşit pragul de...

Cresc ajutoarele sociale de la anul

La începutul acestei luni deputaţii au adoptat propunerea legislativă care prevede creşterea indicatorului social de referinţă (ISR) până la valoarea de 1.200...

Masca și apariția cancerului pulmonar

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării...

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Comentarii recente