Acasă Locale Stiri Satu Mare La Carei,iluminatul de sărbători nepornit din cauza ..uitării

La Carei,iluminatul de sărbători nepornit din cauza ..uitării

Problema iluminatului ornamental de sărbători a fost abordată în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local de către consilierul Ilie Ciută.

Acesta a dat curs unor sesizări venite din partea unor careieni care l-au împuternicit să întrebe de ce în municipiul Carei nu a fost încă pornit iluminatul de sărbători,mai ales in preajma Zilei Naționale,cum au procedat și alți primari.

Mai mulți careieni au  întrebat de ce nu a fost pornit iluminatul de sărbători de 1 Decembrie dacă tot a fost zi de sărbătoare iar unii au fost mai malițioși și au sugerat că poate e legat de faptul că nu toată lumea sărbătorește la Carei ziua de 1 Decembrie,făcând referire la dvs..Să știti că eu v-am luat apărarea ăi le-am spus că dvs.nu gândiți așa dar că probabil întârzierea pornirnii iluminatului  o fi legată de faptul că încă aceste ornamente achiziționate în cursul anului trecut nu or fi fost achitate…”  a fost interpelarea consilierului Ciută.

Pentru iluminatul public de sărbători,au fost alocați în cursul anului trecut 133.000 lei dar și atunci, Careiul a fost ultimul oraș din județ unde s-au aprins luminițele.

Primarul Kovacs a  confirmat restanțele la plata ornamentelor și a pus pus întâzierea   pornirii iluminatului de sărbători pe seama ….omisiunii acestui aspect.

Iluminatul este o omisiune de fapt,trebuia să funcționeze de 1 Decembrie dar unii colegi nu mă avertizează și uită, la fel cum a fost și cu eșarfa pe care o aveam în mașină  și am uitat de ea…de smuții ce suntem…parcă așa zic șvabii,nu?  a afirmat primarul Kovacs.

Din cele discutate la ședința de ieri a reieșit faptul că cel mai probabil vineri, 5 decembrie 2014 va fi pornit iluminatul festiv  în municipiul Carei .

Daniela Ciută

- Advertisment -

Cele mai populare

Iubirea și mila – drumuri ce duc spre mântuire

În relația noastră cu ceilalți trebuie să fim cinstiți și sinceri – atât cu vorba, cât și cu fapta.  Suntem datori...

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată în fiecare an la 27 ianuarie. Rezoluţia 60/7 din 2005...

Sindicaliștii protestează solicitând eliminarea inechităţilor salariale

Câteva zeci de sindicalişti afiliaţi Federaţiei Publisind participă, miercuri dimineaţa, la un miting în faţa Ministerului Afacerilor Interne, solicitând eliminarea inechităţilor salariale...

Cod portocaliu de ninsori și viscol în Constanța și alte județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori şi viscol, ce vizează judeţele Constanţa şi Tulcea.

Comentarii recente