sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăsusLa ce preț se ridică un bilet la meciul naționalei?

La ce preț se ridică un bilet la meciul naționalei?

Sâmbătă, 22 iunie, echipa națională a României va juca cel de-al doilea meci din cadrul Campionatului European. Tricolorii vor înfrunta echipa Belgiei într-o partidă din grupa E a EURO 2024. Meciul, programat să înceapă la ora 22:00, va fi transmis în direct pe Pro TV. Pentru cei car își doresc un loc în tribune, să fie alături de echipa preferară, mulți români au început să pună la vânzare bilete la prețuri exorbitante pentru meciurile viitoare, profitând de entuziasmul generat de performanțele echipei naționale. Iată cu cât se vinde acum un bilet la meciurile României la EURO 2024!

Victoria naționalei României în meciul de debut a reînviat spiritul microbist în rândul multor români, care acum sunt în căutarea biletelor pentru următoarele partide. Cererea mare a dus, inevitabil, la creșterea prețurilor. Un bilet pentru partida România-Belgia, care se va disputa în acest weekend, ar fi costat inițial între 30 și 200 de euro pe site-urile oficiale, însă biletele s-au epuizat rapid.

Pe internet, prețurile biletelor au explodat, ajungând până la 1200 de euro. Un bărbat vinde patru bilete la prețul de 1100 de euro fiecare, în timp ce altcineva oferă bilete pentru meciul României cu Slovacia la 1200 de euro bucata.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente