duminică, iulie 21, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smLa deschiderea Zilelor Ardudului au participat mii de ,,nostalgici”

La deschiderea Zilelor Ardudului au participat mii de ,,nostalgici”

Mijlocul lunii august a fost mereu dedicat sărbătoririi orașului Ardud și a locuitorilor prin organizarea unor evenimente diversificate pentru a satisface public cu gusturi variate.


Sub conceptul #NOSTALGIA s-a desfășurat primul eveniment din cadrul Zilelor Orașului Ardud, eveniment care a dorit a fi o punte între generații, de aceea a oferit publicului o petrecere pe muzica unor trupe și interpreți îndrăgiți care a provocat publicul să retrăiască momente personale și stârnesc amintiri particulare.

3 Sud Est este un fenomen al mucizii dance din România. Înființați în 1997, piesele lor au avut un aport important în evoluția muzicii românești datorită mesajelor profunde și emoțiilor surprinse în fiecare vers și notă muzicală.

Trupa Proconsul s-a înființat în 1999 și este prima trupă din România care câștigă trofeul Cerbul de aur în anul 2001. De-a lungul celor aproape 25 de ani de activitate muzicală, trupa a reușit să atingă sufletele a milioane de români și mereu trezește nostalgii spectatorilor.

Anna Lesko a încins imaginația publicului încă din anul 2000 când își începe cariera muzicală. Hit-urile ei au milioane de vizualizări, iar energia ei este absolut contagioasă. O prezență inconfundabilă, Anna Lesko este picătură din nostalgia pasiunii.

Cu peste 20 de ani de activitate, Róbert Gergely este un îndrăgit artist maghiar cunoscut nu doar pentru experința muzicală, dar și pentru cariera cinematografică. Cu siguranță prezența sa pe scena din Cetatea Ardud a stârnit melancolii în rândul publicului.

Pe scena NOSTALGIA au fost și momente susținute de artiști sătmăreni și ne-a încântat poetul și folkistul Adrian Lupescu, Ansamblul Inedit Satu Mare, Formația Favorit Satu Mare, iar cei mai mici ardudeni s-au bucurat de multe surprize alături de Ella Bella.

ORGANIZATORI:

➡️ Primăria și Consiliul Local Ardud
➡️ Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud
➡️ Asociația Culturală „Augustin Mircea” Ardud

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente