duminică, decembrie 3, 2023
AcasăSportInternationalLa Satu Mare a avut loc cea de-a XXVIII- a ediție ”Petra...

La Satu Mare a avut loc cea de-a XXVIII- a ediție ”Petra Weekend”

În perioada 27-30 octombrie 2022 la Taberele Școlare Satu Mare s-a desfășurat a 28 ediție a turneului de șah ”Petra Weekend nr.28”. Au participat 49 de sportivi din Canada, Ungaria, Moldova și România.

După disputarea celor șapte runde, primele trei locuri la egalitate perfectă au fost împărțite de: Maestru Fide Costin Petrică de la Petra Șah Satu Mare, Samu Sorin (Oradea) și Grad Gheorghe (Sighetu Marmației) care au acumulat 5,5 puncte. Acestia au primit și un premiu în bani în valoare de de 1560 lei net.

Locurile 4-8 au fost ocupate în ordine de către Stanciu Alexandru (LPS Satu Mare), Zubac Marius (Canada), Reiz Jozsef (Voința Satu Mare), Szabo Attila (Baia Mare) si Levay Sorin (Universitatea de Vest Târgoviște).

Sportivii de la CSM Satu Mare au obtinut rezultate foarte bune: Dominik Seletye care a obținut trei puncte și a câștigat 102 puncte elo și Muntean Cristian (7 ani) care după acest turneu va obține un elo de 1290 puncte.

Organizatorii doresc sa mulțumească sponsorului firmei SC PETRA SRL – administrator Costin Petrică și Direcției Județene pentru Sport. Următorul concurs organizat la Satu Mare va avea loc în perioada 8 – 11 decembrie 2022 ”Petra Weekend nr.29”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente