luni, decembrie 11, 2023
AcasăsusLămpi scialitice la Spitalul Județean Satu Mare

Lămpi scialitice la Spitalul Județean Satu Mare

În baza unui protocol de colaborare stabilit între Consiliul Județean (CJ) Satu Mare, Primăria municipiului, reședință de județ pe de o parte, și autoritățile din Darmstadt (Germania) pe de altă parte, au fost donate două lămpi scialitice de către partea germană, aparatură care a intrat deja în dotarea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

“Noi dorim să îi mulțumim managerului de la Spitalul din Darmstadt pentru donația făcută Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Donația constă în două lămpi scialitice, lămpi folosite pentru mesele de operație care ne sunt foarte utile. Și chiar în discuțiile pe care le-am avut la Primărie am avut promisiuni că vom colabora și pe viitor și că ne vor sprijini în desfășurarea activității medicale a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare”, a declarat directorul medical al SJU, dr. Paula Mare.

În luna august o delegație germană, în frunte cu prefectul districtului Darmstadt-Dieburg (Germania), Klaus Peter Schellhaas, a făcut o vizită în județul Satu Mare, ocazie cu care oficialul german a promis că va ajuta la dezvoltarea economică a județului nostru. Totodată, au fost puse bazele unui schimb de experiență între școala de asistente medicale din Satu Mare și cea din Darmstadt-Dieburg și a înfrățirii între județul Satu Mare și districtul german.

1 COMENTARIU

  1. Bravo lor, sa speram ca vor salva multe vieti cu ajutorul acelor lampi. O colaborare cu orasele nemtesti este intotdeauna bine venita si va contribui la dezvoltarea orasului nostru.

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente