Acasă Locale Stiri Satu Mare Lansare de carte pentru copii la Biblioteca Județeană

Lansare de carte pentru copii la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană Satu Mare în parteneriat cu Editura Citadela și Palatul Copiilor Satu Mare organizează luni, 23 decembrie, de la ora 14:00, evenimentul de lansare a cărții pentru copii „Ileana și iapa fermecată”, semnată de tânăra scriitoare Mihaela Marchiș Moreno.

Volumul de povești a apărut de curând la Editura Citadela, este ilustrată cu lucrări special realizate și semnate de artistul plastic sătmărean Dan Marius Cosma și va beneficia de prezentarea profesoarei Lia Gabriela Koka-Cosma și a directorului editurii, dr. Aurel Pop.

Evenimentul se va derula în găzduirea Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr” în prezența autoarei, a familiei și prietenilor ei, cu participarea copiilor de la Centrul de zi „Tatiana” din cadrul Asociației „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” și de la unele centre de plasament aflate în subordinea DGASPC Satu Mare.

Atmosfera specifică Sfintei Sărbători a Nașterii Pruncului Iisus va fi asigurată de către cursanți de la Palatul Copiilor Satu Mare, prin interpretarea colindelor și a cântecelor de Crăciun. De asemenea, tinerii participanți la eveniment vor primi în dar câte o carte, vor avea posibilitatea de a participa la ateliere creative și de a degusta prăjituri și dulciuri specifice Sărbătorilor de iarnă, preperate cu mare drag de către mama autoarei Mihaela Marchiș Moreno.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente