Acasă Locale Stiri Satu Mare Laura Bota demisă din PMP

Laura Bota demisă din PMP

Marți, 11 noiembrire, Laura Bota, președinta filialei județene a PMP a fost demisă printr-un mail trimis de la București.Organizațiile județene ale  Partidului Mișcarea Populară au sărit în aer.

Conducerea centrală a PMP a revocat-o pe Laura Bota fără însă să argumenteze în nici un fel acestă decizie. Imediat după aflarea veștii, conducerile organizației de femei și tineret a PMP Satu Mare au anunțat că demisionează, în semn de solidaritate cu Laura Bota. Deocamdată conducerile a 20 din cele 48 de organizații locale și-au dat demisia, în bloc.

În opinia ei, rezultatul obținut la alegeri este peste media partidului, dacă se ține cont și de ponderea comunității maghiare în populația județului, astfel că „probabil s-a dorit o sancționare și probabil s-a greșit”.

Laura Bota a avut o bogată activitate de 8 ani  desfășurată în cadrul Partidului Democrat Liberal (PDL), dr. Laura Bota a demisionând în data de 27 iulie din PDL. Laura Bota  a fost desemnată de către conducerea Partidului Mișcarea Populară (PMP) să pună bazele organizației din județul Satu Mare și totodată să preia frâiele filialei sătmărene. Întrebată despre motivele care au dus la luarea acestei decizii, dr. Laura Bota ne-a declarat că „sunt o persoană cu vederi de dreapta. Am intrat în PDL acum mulți ani, deoarece am văzut în Traian Băsescu un lider care poate fi urmat și care mă reprezintă.

Numirea noului presedinte interimar PMP Satu Mare s-a facut tot de la Bucuresti. Nicolae Ivașchescu, fost ministru al muncii este noul președinte al organizatiei județene.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente