Acasă Sanatate si frumusete LEACURI MANASTIRESTI - NERAPLANT

LEACURI MANASTIRESTI – NERAPLANT

NERAPLANT – este rezultatul studiilor , harniciei , dragostei de bine si frumos  , a maicutelor de la Manastirea Nera . Ele fac minuni in laboratorul manastirii , folosindu-se doar de plante si ce are natura mai bun , produsele lor fiind BIO certificate . Am testat personal si pot sa va spun ca am ramas foarte surpinsa ca exista asa ceva spre comert . Suntem norocosi ca avem acces la ele , intr-o lume in care se pune accentul pe reclama , superficialitate , ambalaj iar calitatea lasa de dorit de multe ori , la Neraplant vom gasi doar produse de o calitate superioara , concentrate , ambalate cu grija si delicatete , in recipiente care asigura pastrarea lor pe termen lung.

Astfel , in loc de medicamente ai putea sa i-ei o tinctura de propolis , un ceai , un sirop , sau pentru a vindeca acneea , sau a-ti mentine tenul curat si luminos ai putea sa folosesti o crema naturista , in loc de mastile vandute in farmacii , care uneori poate fac mai mult rau decat bine  , sau isi fac efectul pe termen scurt , tratand problema la suprafata , fara sa o vindece .Mi-a placut tare mult si dulceata de aici , asa ca  daca nu ai avut timp sa iti faci necesarul in camara , poti sa fii sigur ca aici vei gasi cele mai bune preparate.

Scurt istoric

În anul 1994 , la inițiativa și prin strădania doctorului Pavel Chirilă – specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină – în localitatea Slatina –Nera, satul natal al domnului doctor, începe ridicarea unei mănăstiri ce va fi pusă sub ocrotirea Sfintei Treimi, respectiv a Cuvioasei Parascheva. Mănăstirea va fi cunoscută în scurt timp drept Mănăstirea Nera.

În anul 2009, Mănăstirea Nera și-a acreditat Laboratorul de produse naturiste – doar suplimente alimentare la acea vreme – pe care l-a pus sub patronajul Sfinților Doctori fără de arginți.

Se concretiza astfel dorința maicilor de a întinde mâini calde și sigure spre cei aflați în nevoi. A devenit posibil ca în cât mai multe inimi să ajungă un gând bun, o rază din lumina lui Dumnezeu. Câtă nevoie avem cu toții să simțim că-i pasă cuiva de noi! Câtă nevoie de a fi ascultați! Câtă, de a fi încurajați! Să nu fii singur în vâltoarea greutăților vieții este deja o garanție a începutului biruinței asupra suferinței de orice natură, trupească sau sufletească ci, dedicat produselor cosmetice bazate tot pe extracte din plante.

Acest laborator a fost urmat la scurtă vreme de un altul, Laboratorul „Sfinții Tămăduitori”, ocrotit de Sfinții Ierarhi Nectarie din Eghina, Luca al Crimeii și Ioan Maximovi . Produsele Nera Plant au două mari calități: sunt manufacturate cu suflet, din inimă, cu rugăciune, iar în al doilea rând sunt manufacturate din ingrediente naturale, cu grijă selectate, din plăntuțe culese fir cu fir de măicuțe. Aceleași mâini pe care măicuțele le ridică la rugăciune, aceleași mâini care la începuturi au plămădit beton și l-au cărat cu roabele, pentru construirea chiliilor, astăzi plămădesc deopotrivă prescurile pentru dumnezeieștile liturghii care țin lumea și preparatele de laborator, după străvechi rețete mănăstirești și sub atenta îndrumare a aceluiași inimos și mărinimos doctor Pavel Chirila , dedicat produselor cosmetice bazate tot pe extracte din plante.

De la lucrul pământului și culesul plăntuțelor medicinale, până la ambalarea produselor în recipiente cât mai sănătoase, dar și frumoase, totul se împletește cu rugăciunea – strădania de toată clipa a maicilor și una dintre principalele particularități care autentifică atât viața unui monah, cât și ceea ce iese din mâinile lui.

Activitatea Laboratoarelor Nera Plant constituie neîndoielnic lucrul de căpetenie al întregii comunități de măicuțe de la Mănăstirea Nera. În acord cu această preaiubită îndeletnicire, maicile au urmat de-a lungul vremii cursuri de fitoterapie, școli de asistență medicală, farmacie și psihologie.

Articolul precedentBisericile rămân ÎNCHISE după 15 mai!
Articolul următorANTI-PANDEMIE
- Advertisment -

Cele mai populare

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Cabinetul Cioloș a fost respins de plenul reunit. Iohannis invită partidele la noi consultări

Guvernul propus de premierul desemnat, Dacian Cioloş, a fost respins de plenul reunit al Parlamentului. Au fost înregistrate...

Lecție de viață. Grija mormântului sergentului Bădiță Dionisie, preluată de preotul Gabriel Chereji

Preotul militar, Cristian Silaghi, aduce în atenția sătmărenilor o poveste deosebită, o lecție de viață cum rar ne mai este dat să...

Comentarii recente