Acasă Educatie&Cultura Liceul Teoretic Carei organizează Școala de Vară pentru absolvenții claselor a III-a...

Liceul Teoretic Carei organizează Școala de Vară pentru absolvenții claselor a III-a și a IV-a

liceul-teoretic-CareiÎn perioada 24-28 iunie 2013, în incinta Liceului Teoretic Carei, între orele 10.00-13.00, voluntarii LTC așteaptă absolvenții claselor a III-a și a IV-a să vină într-un număr de câte 15 elevi pe grupă, să intre în lumea distractivă a limbii engleze și germane, precum și a creației, unde niciun strop de imaginație nu va fi irosit.

Elevii sunt invitați să se înscrie cu părinții. Inițiativa și organizarea Școlii de Vară aparține profesoarelor Angela Gabor și Onodi Eniko și continuă seria unor acțiuni de voluntariat întreprinse de cele două cadre didactice împreună cu elevii Liceului Teoretic din Carei pe parcursul ultimului an.

Cursurile sunt gratuite dar locurile sunt limitate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente