Acasă Educatie&Cultura Liceul Teoretic Carei organizează Școala de Vară pentru absolvenții claselor a III-a...

Liceul Teoretic Carei organizează Școala de Vară pentru absolvenții claselor a III-a și a IV-a

liceul-teoretic-CareiÎn perioada 24-28 iunie 2013, în incinta Liceului Teoretic Carei, între orele 10.00-13.00, voluntarii LTC așteaptă absolvenții claselor a III-a și a IV-a să vină într-un număr de câte 15 elevi pe grupă, să intre în lumea distractivă a limbii engleze și germane, precum și a creației, unde niciun strop de imaginație nu va fi irosit.

Elevii sunt invitați să se înscrie cu părinții. Inițiativa și organizarea Școlii de Vară aparține profesoarelor Angela Gabor și Onodi Eniko și continuă seria unor acțiuni de voluntariat întreprinse de cele două cadre didactice împreună cu elevii Liceului Teoretic din Carei pe parcursul ultimului an.

Cursurile sunt gratuite dar locurile sunt limitate.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente