Acasă Sport National Lipsă totală de respect din partea ungurilor

Lipsă totală de respect din partea ungurilor

Dacă oficialii maghiari și cei români au luat toate măsurile ca partida România – Ungaria, de la București să fie lipsit de incidente, nu același lucru poate fi spus despre o parte dintre fanii maghiari care fac deplasarea la București pentru meciul din această seară.

În timpul meciurilor din ultima etapă a campionatului din Ungaria, fanii mai multor echipe au scandat minute în șir împotriva României, iar forumurile suporterilor sunt pline de mesaje care incită la violență Mai mult, au fost editate filmulete în care se anunță o adevărată „invazie” a celor 3.000 de suporteri maghiari care vor susține Ungaria la București, iar o parte dintre aceștia și-au imprimat tricouri cu mesaje jignitoare la adresa României.
Pe unul dintre acestea e transmis mesajul că, pe 6 septembrie 2013,  „Ungaria merge în excursie în <<Tărâmul țiganilor>>

sursa:prosport.ro

5 COMENTARII

  1. Domnisoara,gramatica te c-am omoara ,mai pune mana si citeste …. si pentru mine tot o unguroaica retarda ramai cu tot cu autostrazile tale si salariul tau…..Retard-o

  2. Retardati sunteti voi romanii, invidie din voi, ca Ungaria are autostrada, salar mai mare, drumuri mai bune, retardati si tigani sunteti voi, numai gura aveti, dar cand iese o problema la iveala , nu asumati responsabilitatea, si fugiti de la probleme.

  3. TIGANI SUNT EI CU TOT NEAMUL LOR ARA IMPUTIT ,UNGURI EXPIRATI SI AMBALAJUL PE CARE IL AFISATI PE STRADA E DETERIORAT …..RATATILOR !!!!!!! JOS UNGARIA

  4. Jos cu ungurii ,o adunatura de ratati care isi fac renume pe spatele NOSTRU si se cred foinici ,sa stea acolo in tara lor daca nu ne cred in stare de nimic ,dar inainte de asta sa nu uitam ca Roamania ii pe primul loc si sa facem un scor bun deseara……HAI ROMANIA !!!!!

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente