vineri, mai 31, 2024
AcasăsusLitoralul românesc continuă să rămână atracția Românilor și de 1 mai

Litoralul românesc continuă să rămână atracția Românilor și de 1 mai

Minivacanța care abia s-a incheiat a adus un mare flux de turiști români și străini pe Litoralul românesc, potrivit datelor prezentate marți de secretarul general al Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR), Corina Martin.

Peste 70.000 de turişti români şi străini s-au aflat în hotelurile şi apartamentele de vacanţă de pe Litoralul românesc, în perioada 25 aprilie – 6 mai, în primul interval oficial de deschidere a sezonului Litoral 2024.

„Mamaia şi Mamaia Nord, Vama Veche şi Costineşti sunt cele trei destinaţii cu care, şi de această dată, s-a deschis sezonul, acestea fiind, de fapt, capitalele consacrate ale distracţiei”, a transmis oficialul FPIOR.

Concertele organizate în Mamaia şi în Constanţa, deschiderea programului la Telegondola Mamaia şi alte evenimente în restaurante şi în hoteluri au atras, de asemenea, imaginea unei destinaţii care s-a pregătit pentru primii săi turişti oficiali.

Agenție de turism: Vacanțele s-au scumpit chiar și cu 20%

„Pe litoral s-a înregistrat ușoară scădere față de anul trecut, iar gradul de rezervare în Mamaia, Mamaia Nord, Eforie Nord, Costinești și Vama Veche nu a depășit 60% din totalul locurilor de cazare”, a informat marți agenția de turism Bibi Touroperator.”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente