sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăLocaleLocuitorii din Sătmărel, Balta Blondă și Rîtu Mare au protestat în fața...

Locuitorii din Sătmărel, Balta Blondă și Rîtu Mare au protestat în fața Primăriei

Locuitorii din cartierul Sătmărel, Balta Blondă și Rîtu Mare au protestat luni, 30 ianuarie 2023, începând cu ora 09:00, în fața Primăriei Municipiului Satu Mare.

Un grup de aproximativ 100 de persoane s-au prezentat în fața Primăriei Municipiului Satu Mare pentru a-și striga nemulțumirile, care în principal se referă la starea drumurilor. Oamenii au avut bannere, fluiere și chiar portavoce, în timpul protestului scandând diferite lozinici: „Faceți drumuri!”, „Rușine să vă fie”, „Vrem condiții” și „Noi vrem drumuri!”.

Oamenii se simt, și spun că sunt discriminați, asta pe bună dreptate, având în vedere că sunt plătitori de taxe și impozite la fel ca si sătmărenii care locuiesc în municipiul reședință de județ, însă condițiile lor de trai sunt cu mult prea departe de cum ar trebui să fie.

Pe pancartele protestatarilor s-a putut citi: „Sătmărel e Satu Mare”, „Sătmărel vrea drumuri” și „Prea multe minciuni”, „Ne-a ajuns noroiul în gură”.

O delegație a protestatarilor a fost primită în audiențe de conducerea Primăriei.

Amintim că un protest simillar a avut loc și în urmă cu două săptămâni, un grup de aproximativ 20 – 25 de oameni mergând la sediul Primăriei exact din aceleași motive ca acum: drumurile impracticabile din Sătmărel.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente