Acasă Sport Local LPS Satu Mare, locul 3 la faza finala a ONSS

LPS Satu Mare, locul 3 la faza finala a ONSS

lpsO nouă reușită pe plan sportiv pentru județul Satu Mare, după ce în urmă cu o săptămână Olimpia a reușit să se califice în Liga 1, iar fetele de la CS ADEP au reușit să cucerească primul titlu național la volei, cei de la LPS Satu Mare au reușit și ei să performeze la fotbal. Echipa Liceului cu Program Sportiv Satu Mare LPS Satu Mare, antrenată de Dacian Nastai a participat la etapa finală a Olimpiadei Naționale a  Sportului Școlar. Aceștia s-au calificat în careul de ași al elevilor de gimnaziu. Competiția, care a reunit cele mai bune opt echipe din România, s-a disputat la Reșița, în sală, în sistemul 5+1.

Lotul LPS Satu Mare a fost format din : Moroz Sebastian, Orosz Gergo, Dobai Cristian, Boje George, Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor, Cubaș Denis, Bonea Alin, Angyus Carlos. Sătmărenii au câștigat primele două meciuri din grupă, 6-5 cu reprezentanta Bucureștiului și 3-1 cu cea a Oltului, iar meciul cu selecționata Timișului l-au pierdut cu scorul de 2 la 3. În faza următoare, și anume în semifinale LPS Satu Mare a pierdut confruntarea cu campioana Clujului, echipă formată din jucători de la Cfr și U Cluj, cu scorul de 2 la 1. Iar în ultimul meci disputat aceștia au învins cu 2 la 1 campioana județului Brăila.

Dacian Nastai, antrenor la LPS Satu Mare a declarat că :“Este un rezultat bun, în compania unor echipe tari din România, un rezultat care demonstreazâ că Satu Mare nu duce lipsă de talente. Am jucat cu gândul la sătmarenii de acasă, mai ales ca în aceste zile se serbează zilele orașului nostru” .

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente