Acasă Sport National Lucescu a câștigat Cupa Greciei

Lucescu a câștigat Cupa Greciei

PAOK Salonic a câștigat cupa Greciei, după 2-0 cu AEK Atena. Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, vorbește de o „imensă nedreptate. Băieții mei au fost furați și tot ei au trebuit să demonstreze că sunt mai buni. Oameni care nu știu fotbal, interesați doar de profit, au luat decizii greșite. Sunt foarte mândru de jucători”.

După patru ani în Grecia, Răzvan Lucescu cucerește primul său trofeu. La capătul unui sezon teribil, în care a pierdut cele mai importante meciuri și titlul la masa verde, 0-3 și cu Olympiakos, și cu AEK, ambele decise în birourile federației elene, antrenorul în vârstă de 49 de ani învinge în finala Cupa Greciei. Pe Olimpicul atenian, PAOK și-a luat revanșa în fața campioanei AEK și poate sărbători. Dar tehnicianul nu uită ce s-a întâmplat în ultimele luni.

 

La conferință, a vorbit mai mult despre scandalul ce a răvășit Elada în Super Ligă. „Această Cupă este uriașă, după o muncă uriașă. Noi suntem echipa care merita titlul, însă n-am fost lăsați să ne bucurăm. Am jucat finala cu o presiune de cinci ori mai mare. Ni s-a spus că trebuie să demonstrăm că suntem mai buni. A fost incorect pentru noi toți”, a declarat Lucescu.

 

„Sunt foarte mândru de băieții mei. Este incredibil că, deși au fost furați, tot ei au trebuit să arate că sunt mai valoroși. Oameni care nu știu fotbal, interesați doar de profit, au luat decizii greșite. Pentru noi, ar fi fost o tragedie să pierdem această finală în asemenea circumstanțe. Am oferit o lecție de fotbal”.

 

A vorbit iar despre incidentele din campionat. „Cu Olympiakos, adversarii au părăsit terenul fără niciun motiv. Două săptămâni mai târziu, ne-am confruntat cu AEK și am înscris un gol valabil. Dacă arbitrul l-ar fi anulat de la început, nu s-ar fi întâmplat nimic. De ce l-a anulat după patru minute? AEK a abandonat, arbitrul a întors decizia, confirmând golul, iar AEK a refuzat să mai revină pe teren. De ce s-a făcut scandal de la pistolul patronului? Savvidis are licență pentru armă! Concluzia mea: AEK ne-a furat campionatul”.

 

„Sunt foarte fericit pentru fani, pentru președinte și pentru toți cei din jurul nostru că am cucerit Cupa. Dar PAOK a așteptat titlul 33 de ani și nu ne-am putut bucura nici acum. Noi jucăm cel mai bun fotbal. De luni, pregătim sezonul viitor. Nu e momentul să discutăm de contractul meu. Am contract. Succesul este rezultatul muncii. Eu asta pot promite: munca”Răzvan Lucescu, antrenor PAOK.

 

sursa:gsp.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente